Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.22- Znowu małe :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 05, 2018 10:36 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Fajny grafik, rozsądny :) bardzo cudownie że się opiekujesz maleństwami nie zaniedbując swoich kociaków i Dżekusia oczywiście :) podziwiam :1luvu:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw lip 05, 2018 11:49 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Organizacja to podstawa :ok:
Niech rosną, brzdące :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lip 05, 2018 12:28 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Ziemosław pisze:Fajny grafik, rozsądny :) bardzo cudownie że się opiekujesz maleństwami nie zaniedbując swoich kociaków i Dżekusia oczywiście :) podziwiam :1luvu:

Po kilka latach opieki nad maluszkami juz mam wprawę :wink:
Te dostałam nie tak całkiem małe to szybciej mi poszło ustalenie godzin posiłków, bo jadły juz w większych odstępach czasu.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 05, 2018 12:29 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

JoasiaS pisze:Organizacja to podstawa :ok:
Niech rosną, brzdące :)

Organizacje mam raczej opanowaną tylko czasami przydałoby mi się więcej rąk :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lip 05, 2018 13:52 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Przeprowadź się do Wro. Więcej ludzi = więcej rąk.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 05, 2018 14:56 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

morelowa pisze:Przeprowadź się do Wro. Więcej ludzi = więcej rąk.

Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 05, 2018 15:00 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy :(

To Ty chyba tłumów prawdziwych nie widziałaś :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 05, 2018 15:14 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Dzisiaj dotarły do mnie 2 paczki, a właściwie listy z bazarków na miau i znowu miałam przeboje z listonoszem, bo mu się nie chciało (chyba) przesyłek dostarczyć do domu i musiałam iść kolejny raz po nie na pocztę. Następnym razem złożę na niego skargę u naczelnika, ma tym razem szczęście bo przesyłki odbierałam w innym miejscu niż właściwy urząd pocztowy, ten odbiorczy jest blizej mojego miejsca zamieszkania i przynajmniej z tym mam wygodnie, do tamtego mam 20 minut samochodem. Ten listonosz dostarcza u nas pocztę od niedawna, z poprzednim nigdy nie było takiego problemu. Ten zaraz na początku swojej pracy chciał żebym odebrała jakąś urzędową korespondencję do osoby , której nie znam, bo mu się adres prawie zgadzał. Być może w ramach zemsty teraz tak postępuje, bo był bardzo oburzony ,ze tamtego listu nie odebrałam.
Ja jestem spokojna ale do czasu. Następna paczkę z bazarku specjalnie każe sobie dostarczyć listem a nie paczką. Z tym od paczek nie ma problemu, praktycznie mam je na drugi dzień po wysyłce .
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 05, 2018 15:27 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 05, 2018 16:00 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

morelowa pisze:

wtedy nie było? 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 05, 2018 16:01 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

klaudiafj pisze:Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.

czyli jednak mam szczęście, bo ten mój zostawia awiza :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 05, 2018 18:17 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

morelowa pisze:

Z klawiatury mi to zdjęłaś

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 05, 2018 18:19 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

mir.ka pisze:
morelowa pisze:

wtedy nie było? 8O

Nie. To już był pełny luzik

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 05, 2018 18:32 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

piękne kociaki - masz co robić przy karmieniu ;)
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt lip 06, 2018 8:18 Re: Rude jest piękne...cz.22 - 4 kociaki w DT :))))

klaudiafj pisze:Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.

To tak jak u mnie chyba takich listonoszy jest wiecej. :mrgreen:
Mnie się wydaje ze coś z poczta jest nie tak. :twisted:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]