Moderator: Estraven

Ziemosław pisze:Fajny grafik, rozsądnybardzo cudownie że się opiekujesz maleństwami nie zaniedbując swoich kociaków i Dżekusia oczywiście
podziwiam

JoasiaS pisze:Organizacja to podstawa![]()
Niech rosną, brzdące

morelowa pisze:Przeprowadź się do Wro. Więcej ludzi = więcej rąk.

mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy

morelowa pisze:mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy
To Ty chyba tłumów prawdziwych nie widziałaś

klaudiafj pisze:Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.

morelowa pisze:mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy
mir.ka pisze:morelowa pisze:mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy
wtedy nie było?
klaudiafj pisze:Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości