KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy CotyĐobry pomysł
Choć Bosik powinien być odpicowany Hugo Bossem. Cholerka, nie posiadam... Ma ktoś???
Ja też nie, ale mogę kupić
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy CotyĐobry pomysł
Choć Bosik powinien być odpicowany Hugo Bossem. Cholerka, nie posiadam... Ma ktoś???
KociaMama44 pisze:Dziękuję CzitkoDziękuję Wam wszystkim
![]()
A Bossik spał dziś całą noc przytulony do mnie.
MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy CotyĐobry pomysł
kwiryna pisze:Nie sam, ma koty Kociej Mamy do meczenia
KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy CotyĐobry pomysł
Nie no, żartowałam..Aż takich wymagań Szefik nie ma - mimo swego szumnego imienia..
KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Boję się troszku o niego, ale... już go tam kochają... Zakochali się bez pamięci...
MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Boję się troszku o niego, ale... już go tam kochają... Zakochali się bez pamięci...
A w której części miasta?
KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Grabiszyńska
MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Grabiszyńska
To spory kawałek ode mnie, ale z bezpośrednim dojazdem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuza i 70 gości