DT u Bastet. Amirek i Tycia w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 01, 2018 22:05 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy Coty :) Đobry pomysł ;) Choć Bosik powinien być odpicowany Hugo Bossem. Cholerka, nie posiadam... Ma ktoś???

Ja też nie, ale mogę kupić

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 01, 2018 23:00 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Bardzo się cieszę, bardzo, bardzo, bardzo, że maluchy znalazły dobre domki :1luvu:
Pusto pewnie troszkę się zrobiło. Te filmiki, które zamieszczałaś, to aż laptop podskakiwał przy oglądaniu, a teraz tylko jeden chłopczyk został i pewnie mu troszkę smutno.
Dobra z Ciebie KociaMama :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon lip 02, 2018 7:46 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Dziękuję Czitko :1luvu: Dziękuję Wam wszystkim :201461
A Bossik spał dziś całą noc przytulony do mnie. :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pon lip 02, 2018 8:22 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMama44 pisze:Dziękuję Czitko :1luvu: Dziękuję Wam wszystkim :201461
A Bossik spał dziś całą noc przytulony do mnie. :1luvu:

Tak szybko domki znalazły i nam też będzie brak filmików z rozrabiakami :placz:
Najważniejsze jest to że domki dobre im się trafily. Biedny Hugo Boss sam został

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon lip 02, 2018 12:27 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Nie sam, ma koty Kociej Mamy do meczenia ;)
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon lip 02, 2018 13:16 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:No ale faktycznie są perfumy Coty :) Đobry pomysł ;) Choć Bosik powinien być odpicowany Hugo Bossem. Cholerka, nie posiadam... Ma ktoś???

Nie no, żartowałam.. :wink: Aż takich wymagań Szefik nie ma - mimo swego szumnego imienia.. :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon lip 02, 2018 13:17 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

kwiryna pisze:Nie sam, ma koty Kociej Mamy do meczenia ;)

Matriś tylko u mnie został. Tosia pojechała już do mojej Mamy. Matriś jedzie w piątek. Jak się domek nie znajdzie, Szefik (Bossik) zostanie przeniesiony do innego DT,..
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon lip 02, 2018 22:43 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Nie no, żartowałam.. :wink: Aż takich wymagań Szefik nie ma - mimo swego szumnego imienia.. :wink:

Ja też żartowałam :wink:

MaryLux

Post » Wto lip 03, 2018 12:07 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Boję się troszku o niego, ale... już go tam kochają... Zakochali się bez pamięci... ;-)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto lip 03, 2018 12:09 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...
Boję się troszku o niego, ale... już go tam kochają... Zakochali się bez pamięci... ;-)

A w której części miasta?

MaryLux

Post » Wto lip 03, 2018 12:10 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:Szefik jedzie do Wrocławia! Będzie miał domek ze starszym, bardzo przyjaznym pieskiem,, który lubi koty, i ze starszą kociczką persem, która kotów nie lubi.... Ale cholerka wie, może się przekona... Będzie miał dwa super drapaki pod sufit i osiatkowane okno...

Grabiszyńska
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto lip 03, 2018 12:11 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Grabiszyńska

To spory kawałek ode mnie, ale z bezpośrednim dojazdem :)

MaryLux

Post » Wto lip 03, 2018 12:12 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Grabiszyńska

To spory kawałek ode mnie, ale z bezpośrednim dojazdem :)

Kiedy ja, kochana MaryLux, nie dam rady już przed wyjazdem. Za dużo latania, załatwiania, pakowanie się...
Może inną razą ;-)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto lip 03, 2018 12:14 Re: Amirek w DS. Kociątka - SZEFIK JEDZIE DO WROCŁAWIA!

Może być inną, na pewno nieraz jeszcze będziesz we Wro :)

MaryLux

Post » Wto lip 03, 2018 12:17 Re: Amirek w DS. Kociątka - SZEFIK JEDZIE DO WROCŁAWIA!

Kurczaczki, pożyczcie tego Hugo Bossa, i jakiś krawat, czy co... Elegancki ma być, nie? W końcu imię zobowiązuje.. :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]