Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Lusia też na usg miała być 12 godz bez jedzenia
czitka pisze:Teraz z innej beczki a raczej puszki. Coś jest na rzeczy. Moje koty i nie moje, razem to już prawie zbieractwo, jedzą różne rzeczy. Lepsze, gorsze, suche, surowe, saszetki i puszki. Stoi to wszystko w miseczkach w domu lub w wypadku nie moich w ogrodzie. Wiadomo- ciepło to muchy. I lezą do wszystkiego poza GourmetamiCo jest w Gourmetach, że muchy omijają z daleka? Ktoś może rozwiązać tę zagadkę?
Wojtek pisze:Ten drapak z legowiskiem postaw pod dynią - legowisko będzie dla niej akurat.
czitka pisze:Jakoś damy radę, tak, pusto musi być w brzusiu...
Zalegające masy to ja ostatnio mamOne mi tak w ciele zalegają, niekoniecznie w kiszkach
![]()
I tej masy coraz więcej, chyba wrócę na swój archiwalny wątek o odchudzaniu, już nawet tytułu nie pamiętam, idzie lato i coś tam![]()
Masa mi narosła w ilości 8 kilogramów, tragedia![]()
Ona mi rosła z powodu słodyczy. Jak je wywalę i cukier w każdej postaci to może masa sobie pójdzie.
Generalnie masy nigdy nie miałam. No to mam
Ziemosław pisze:czitka pisze:Jakoś damy radę, tak, pusto musi być w brzusiu...
Zalegające masy to ja ostatnio mamOne mi tak w ciele zalegają, niekoniecznie w kiszkach
![]()
I tej masy coraz więcej, chyba wrócę na swój archiwalny wątek o odchudzaniu, już nawet tytułu nie pamiętam, idzie lato i coś tam![]()
Masa mi narosła w ilości 8 kilogramów, tragedia![]()
Ona mi rosła z powodu słodyczy. Jak je wywalę i cukier w każdej postaci to może masa sobie pójdzie.
Generalnie masy nigdy nie miałam. No to mam
Ja zawsze miałam i teraz 12 kg mam za dużo, także Cię doskonale, czituś, rozumiem!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Paula05, Silverblue i 77 gości