Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 29, 2018 12:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

I jak u rodzicków dziś?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 29, 2018 13:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:I jak u rodzicków dziś?

Siedze.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt cze 29, 2018 15:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Oj tam zaraz sklerotyczka. Masz dużo na głowie :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 30, 2018 8:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:Oj tam zaraz sklerotyczka. Masz dużo na głowie :mrgreen:

Tia .....miło Gosiu ,że tak uważasz.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 8:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 8:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Wczoraj miałam intensywny dzień. Najpierw towarzyszyłam Sabci podczas wizyty u weta , za godzinę po powrocie do domu leciałam po tort i z nim dopiero do rodziców. A tam w domu niespodzianka bo przyszła taty daleka kuzynka która przyjechała do Polski z USA. Mieszka tam na stałe od kilkudziesięciu lat ale co rok przyjeżdża do Polski. Ona również w czerwcu obchodziła urodziny 25 czerwca skończyła 70 lat więc i dla niej dołożylośmy świeczuszkę na torcie i dmuchali razem. Tort okazał się przepyszny z bitej śmietany z truskawkami. Myślałam ,że jak zawsze będzie kłopot ze zjedzeniem ale okazało się ,że poszedł na raz ( nie był duży taki 1,20 kg ).
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 10:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zimno się dzisiaj u nas zrobiło. Nie zamknęłam wczoraj balkonu i całą noc był otwarty więc rano obudziłam się zmarznięta i dopiero zamknęłam balkon. Wymiksowałam się dzisiaj od pójścia do rodziców bo jest mi zimno ( nie mogę się po nocy rozgrzać ) drapie mnie gardło . Rano łyknęłam polopirynę a po 11 wzięłam gorące Teraflu i leżę w łóżku pod kołderką. Nie mogę się rozłożyć bo w poniedziałek wracam do pracy .
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 12:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Zimno się dzisiaj u nas zrobiło. Nie zamknęłam wczoraj balkonu i całą noc był otwarty więc rano obudziłam się zmarznięta i dopiero zamknęłam balkon. Wymiksowałam się dzisiaj od pójścia do rodziców bo jest mi zimno ( nie mogę się po nocy rozgrzać ) drapie mnie gardło . Rano łyknęłam polopirynę a po 11 wzięłam gorące Teraflu i leżę w łóżku pod kołderką. Nie mogę się rozłożyć bo w poniedziałek wracam do pracy .

Ja też zmarzlam w nocy i boli mnie gardło, te zmiany temperatury dobijaja człowieka. Zdrówka życzę.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 30, 2018 13:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:Zimno się dzisiaj u nas zrobiło. Nie zamknęłam wczoraj balkonu i całą noc był otwarty więc rano obudziłam się zmarznięta i dopiero zamknęłam balkon. Wymiksowałam się dzisiaj od pójścia do rodziców bo jest mi zimno ( nie mogę się po nocy rozgrzać ) drapie mnie gardło . Rano łyknęłam polopirynę a po 11 wzięłam gorące Teraflu i leżę w łóżku pod kołderką. Nie mogę się rozłożyć bo w poniedziałek wracam do pracy .

Ja też zmarzlam w nocy i boli mnie gardło, te zmiany temperatury dobijaja człowieka. Zdrówka życzę.

Dokładnie zwłaszcza ,że wczoraj było 28*C a dziś tylko 18*C.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 13:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zdrówka.

To jest okropne jak człowieka tak rozkłada w środku bądź co bądź lata. Szkoda że teraz zimnego.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob cze 30, 2018 14:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nad morzem też się ochłodziło. W nocy zostawiłam uchylone okno, jakoś nie zmarzłam, może przez to że było tylko lekko uchylone.
Ewciu, na rozgrzewkę przydałoby się grzane piwo z imbirem, cynamonem i miodem, ale że ty bezprocentowa to chociaż sobie zrób ciepłą herbatę z imbirem i cynamonem. I możesz kopytka wymoczyć w gorącej wodzie z solą.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob cze 30, 2018 16:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:Zdrówka.

To jest okropne jak człowieka tak rozkłada w środku bądź co bądź lata. Szkoda że teraz zimnego.

Dwa lata temu tak się rozłożyłam i kwiecień/ maj chorowałam. Zaczęło się od anginy ropnej a skończyłam na zapaleniu oskrzeli. Po 25*C na dworze a ja z dreszczami i gorączką pod kołdrą i kocem leżałam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 16:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:Nad morzem też się ochłodziło. W nocy zostawiłam uchylone okno, jakoś nie zmarzłam, może przez to że było tylko lekko uchylone.
Ewciu, na rozgrzewkę przydałoby się grzane piwo z imbirem, cynamonem i miodem, ale że ty bezprocentowa to chociaż sobie zrób ciepłą herbatę z imbirem i cynamonem. I możesz kopytka wymoczyć w gorącej wodzie z solą.

Dziś jestem w fazie nie wychodzenia z domu. Wczoraj kupiłam chleb odbierając tort więc pieczywo mam a że nic do niego bo nie kupiłam to już insza inszość . Ale nic chleb ze smalcem też się zje jak człowiek zgłodnieje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 30, 2018 17:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Trzymaj się Ewciu i nie daj się .
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

[poprzednia][następna]