Moderator: Estraven
Gosiagosia pisze:Oj tam zaraz sklerotyczka. Masz dużo na głowie
Ewa L. pisze:Zimno się dzisiaj u nas zrobiło. Nie zamknęłam wczoraj balkonu i całą noc był otwarty więc rano obudziłam się zmarznięta i dopiero zamknęłam balkon. Wymiksowałam się dzisiaj od pójścia do rodziców bo jest mi zimno ( nie mogę się po nocy rozgrzać ) drapie mnie gardło . Rano łyknęłam polopirynę a po 11 wzięłam gorące Teraflu i leżę w łóżku pod kołderką. Nie mogę się rozłożyć bo w poniedziałek wracam do pracy .
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Zimno się dzisiaj u nas zrobiło. Nie zamknęłam wczoraj balkonu i całą noc był otwarty więc rano obudziłam się zmarznięta i dopiero zamknęłam balkon. Wymiksowałam się dzisiaj od pójścia do rodziców bo jest mi zimno ( nie mogę się po nocy rozgrzać ) drapie mnie gardło . Rano łyknęłam polopirynę a po 11 wzięłam gorące Teraflu i leżę w łóżku pod kołderką. Nie mogę się rozłożyć bo w poniedziałek wracam do pracy .
Ja też zmarzlam w nocy i boli mnie gardło, te zmiany temperatury dobijaja człowieka. Zdrówka życzę.
PixieDixie pisze:Zdrówka.
To jest okropne jak człowieka tak rozkłada w środku bądź co bądź lata. Szkoda że teraz zimnego.
MB&Ofelia pisze:Nad morzem też się ochłodziło. W nocy zostawiłam uchylone okno, jakoś nie zmarzłam, może przez to że było tylko lekko uchylone.
Ewciu, na rozgrzewkę przydałoby się grzane piwo z imbirem, cynamonem i miodem, ale że ty bezprocentowa to chociaż sobie zrób ciepłą herbatę z imbirem i cynamonem. I możesz kopytka wymoczyć w gorącej wodzie z solą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 1035 gości