KASIA ODESZŁA 6.06.Rak wrócił- moje koty już bezpieczne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 16, 2018 9:42 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 16, 2018 9:46 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Dziękuję kochani!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob cze 16, 2018 10:13 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Nie mam nafal wiadomości o Maciusiu :(
I małe sprostowanie:
Ptyś dostał od Anonimowego Wspomagacza 36, nie 48 puszeczek, przepraszam, źle podałam wcześniej :oops:
11.25 edit.
Maciuś u Agneski, spokojny, wtula główkę w ręce Agi, siedząc w otwrtym transporterku
Ostatnio edytowano Sob cze 16, 2018 10:30 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob cze 16, 2018 10:30 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Kasiu, głowa do góry i myśl, że to sytuacja przejściowa ... Przeciez wiesz, że tak będzie!

I ja poproszę o namiary na konto funduszowe.
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Sob cze 16, 2018 11:30 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

kciuki wielkie za aklimatyzację kociłków.
A przede wszystkim za spokojną podróż.

Kasiu, odpocznij. Wycisz się. Na tyle ile można bo wiadomo, serce nie sługa.
Będzie dobrze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 16, 2018 11:37 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

KotwKratke pisze:Kasiu, głowa do góry i myśl, że to sytuacja przejściowa ... Przeciez wiesz, że tak będzie!

I ja poproszę o namiary na konto funduszowe.

Tomku dziękuję!!!! :1luvu:
Asiu wierzę, że będzie dobrze!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 16, 2018 11:39 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Śpij sobie, zjedz coś dobrego. Na pewno u wszystkich tak jest, ale pod opiekę mamaGiny sama bym poszła, jakbym była kotem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 16, 2018 12:00 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Małgosiu fziękuję Ci za otuchę, z Gosią jestem w kontakcie na bieżąco.

Moje dzieci już u Kasi, teraz następny etap podróży.
Boże, ależ one będą umordowane!!!! :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 16, 2018 12:14 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Kasiu, od jakiegoś czasu rzadko bywam na forum, więc i na Twój wątek trafiłam nie od razu.
Nie muszę Ci mówić, że byłam w szoku...
Mam w pamięci, jak bardzo mnie wspierałaś na wątkach moich rezydentów i tymczasów.
Wierzę, że pokonasz wszystkie trudności, rozprawisz się z paskudą, która Cię dręczy i niedługo przyjdzie lepszy czas. Tego Ci z całych sił życzę!
Rozstanie z kotami też na pewno jest trudne, ale pamiętaj, że to tylko etap przejściowy i wkrótce będą mogły do Ciebie wrócić. Póki co będą pod świetną forumową opieką.

Od teraz będę tu zaglądać i czekam na same dobre wieści :ok:

P.S. Szalony Kocie, proszę o namiary na fundusz.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob cze 16, 2018 12:25 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

:1luvu: nie wiem, czy dobrze zapamiętałam imię: Dorotka?
Dziękujé za słowa wsparcia, dziékujé, że mnie pamiętasz, to takie miłe :1luvu:
Cały czas sobie właśnie tłumaczę TO SĄ DOMY TYM-CZA-SO-WE!
Staram sobie to wdrukować do świadomości!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 16, 2018 13:39 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

kropkaXL pisze: :1luvu: nie wiem, czy dobrze zapamiętałam imię: Dorotka?

Tak, dobrze pamiętasz :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob cze 16, 2018 13:43 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Jeszcze w takim razie z moją głową nie jest tak źle, mimo wieku 8)
Za to za diabła nie zapamiętuję twarzy, no chyba, że kogoś perę razy zobaczę, w krótkich odstępach czasu, albo gdy ktoś jest dla mnie w jakiś sposób charakterystyczny.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 16, 2018 14:09 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Trzymam kciuki za powodzenie operacji logistycznej i wszystko, co Ciebie dotyczy. Wiem, że serce pęka, gdy człowiek musi rozstać się z futerkami, ale spróbowałam zastanowić się, czego ja bym się chwyciła w takiej sytuacji i wyszło mi coś takiego:
1. Maciuś zrozumiał już w drodze, że tymczasowa opiekunka dobrze mu życzy i pozwala się głaskać, czyli da radę
2. Brojka wyobrażam sobie jako uroczego łobuziaka, a taki szybko wszystkich w sobie rozkocha
3. Dziewczynki jadą w parach, więc nawet, jeśli na początku będzie im trudno zrozumieć, co się stało, mają swoje pyszczki jako punkt zaczepienia i duchowe wsparcie
4. Wiedząc o tym, Ty możesz skupić się na walce z gadem (a waleczna z Ciebie kobitka), więc najszybciej jak się da, rozwalisz paskudztwo w drobny mak i znowu będziecie razem, a o Brojku będziesz dostawać reportaże na bieżąco! Hawk! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

slava

Od: Sob sie 27, 2011 22:07

Post » Sob cze 16, 2018 14:14 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

slava pisze:Trzymam kciuki za powodzenie operacji logistycznej i wszystko, co Ciebie dotyczy. Wiem, że serce pęka, gdy człowiek musi rozstać się z futerkami, ale spróbowałam zastanowić się, czego ja bym się chwyciła w takiej sytuacji i wyszło mi coś takiego:
1. Maciuś zrozumiał już w drodze, że tymczasowa opiekunka dobrze mu życzy i pozwala się głaskać, czyli da radę
2. Brojka wyobrażam sobie jako uroczego łobuziaka, a taki szybko wszystkich w sobie rozkocha
3. Dziewczynki jadą w parach, więc nawet, jeśli na początku będzie im trudno zrozumieć, co się stało, mają swoje pyszczki jako punkt zaczepienia i duchowe wsparcie
4. Wiedząc o tym, Ty możesz skupić się na walce z gadem (a waleczna z Ciebie kobitka), więc najszybciej jak się da, rozwalisz paskudztwo w drobny mak i znowu będziecie razem, a o Brojku będziesz dostawać reportaże na bieżąco! Hawk! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dobrze miauczysz :)

Beasia pisze:Będzie dobrze, Kasiu. Kotki wyjadą na trochę, a potem wrócą do Ciebie i będziecie ponownie cieszyć się swoją obecnością. Tylko walcz i się nie poddawaj. Wierzę, że wygrasz! :201461 :ok:

:1luvu:
w pewnym sensie to rozstanie z kociastymi to jakby kopniak motywacyjny dla Kasi, bo jakby byly z nia, to by wciaz o nich myslala i ani troche by sie nie skupila na sobie (ten typ tak ma, ze nigdy nie mysli o sobie tylko o kotach), ale tym razem tez dla dobra kotelkow - MUSI POMYSLEC O SOBIE, WYLACZNIE O SOBIE! :)
A kitalki pojada na wakacje tylko :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]