klaudiafj pisze:"szczęście miał, gdyż o tym właśnie się przez 5 lat studiów uczyłam"o rany boskie
![]()
No co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:"szczęście miał, gdyż o tym właśnie się przez 5 lat studiów uczyłam"o rany boskie
![]()
Ziemosław pisze:Wyjaśnijcie mi proszę, w jakim wszechświecie:
- pilot do telewizora leży w koszyku na owoce
- psia smycz na stole do jedzenia w dużej części spoczywając na desce do krojenia
- wszędzie walają się wykałaczki (zużyte)
- stawia się otwartą (!) Butelkę wody na samej krawędzi komody, razem z dwoma kieliszkami - nie wiem po co mu one - Franek jeden zbił, cudem chyba tej butelki nie przewrócił.
Niech ten Rossman się wyremontuje w końcu bo mnie coś trafi z tym człowiekiem...
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Wyjaśnijcie mi proszę, w jakim wszechświecie:
- pilot do telewizora leży w koszyku na owoce
- psia smycz na stole do jedzenia w dużej części spoczywając na desce do krojenia
- wszędzie walają się wykałaczki (zużyte)
- stawia się otwartą (!) Butelkę wody na samej krawędzi komody, razem z dwoma kieliszkami - nie wiem po co mu one - Franek jeden zbił, cudem chyba tej butelki nie przewrócił.
Niech ten Rossman się wyremontuje w końcu bo mnie coś trafi z tym człowiekiem...
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Tak, jako ochroniarz.
A to już rozumiem .
Ziemosław pisze:No bo albo robimy coś razem, albo bawimy się w niewolnika i dyktatora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości