Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty s.76

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2018 7:31 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

klaudiafj pisze:
MonikaMroz pisze:
klaudiafj pisze:
MonikaMroz pisze:
Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY :mrgreen:

Jej tylko nie familiada :strach:

Haha idźcie!!!!

Jak to idźcie. A Ty to co.
Z trzema kotami to Ty tym bardziej kociara :ryk:

Uruchomiła mi się wyobraźnia. Pójdziemy wszystkie i ja też i będziemy jako KOCIARY i prowadzący do mnie podejdzie i powie - a Pani czym się zajmuję? - fotografuję! - a co? - Koty! - a prowadzący na to: :roll: :201422 :201436

:ryk: :ryk: :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob cze 09, 2018 18:09 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Suchar hahahaObrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 10, 2018 11:49 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

U nas gorąco, rozpływamy się. 3 wiatraki chodzą non stop.

Teściu wrócił z wyjazdu i teraz resztę urlopu (nie wiadomo ile) spędza w domu.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Nie cze 10, 2018 12:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ziemosław

Post » Nie cze 10, 2018 12:28 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Ziemosław pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

:201461 :201461 :201461 :201461 :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 10, 2018 17:45 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Franek w drapaku na fotelu :love: najlepsza miejscówka na świecie :smokin:
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 10, 2018 18:10 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

W Koszałkowie gorąco, ale pochmurnie. Mooooże cosik kapnie? :roll: Bardzo by się przydało. Wszędzie sucho.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie cze 10, 2018 20:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

U nas kapnęło, aczkolwiek bardzo niewiele.

Krótka relacja z przedłużonego weekendu, gdyż ponieważ odbierałam czwartunio i piątunio jako wolne za pracę w majówkę.

No to lu: czwartek.
Zaczęło się przyjemnie od śniadanka przygotowanego przez Michała, następnie w pewnej nerwowości przygotowywaliśmy się oboje na godzinę 12, gdyż Michał miał rozmowę o pracę w swojej firmie. Kandydował na stanowisko mistrza na wydziale produkcyjnym, jako zadanie dostał opracowanie ulepszenia wskaźników pewnej maszyny - szczęście miał, gdyż o tym właśnie się przez 5 lat studiów uczyłam. Wobec czego przygotowałam mu piękną prezentację którą następnie poddał obróbce po swojemu i się nauczył. Komisja podobnież zachwycona :mrgreen: w ramach czego jako nagroda dostał mi się pyszny obiadek kuchni chińskiej (knajpka Kim Long koło Kauflandu - Dyktatura wie gdzie :mrgreen: - szczerze polecam, bo bardzo dobre jedzonko). Po opchaniu brzusiów udaliśmy się na leżing przy basenie na Wejherowskiej. Dzień zakończono konsumpcją lodów :)

W piątek sprzątaliśmy przez poranek i przedpołudnie. Następnie ogarnęliśmy ubezpieczenie auta oraz - jako że miał być "dzień Michała" - pojechaliśmy na obiadek do budki przy ulicy Działdowskiej (na Kowalach), gdzie bardzo sympatyczna pani sprzedaje knysze, tortille, kebaby itp. Ja w takich miejscach akceptuję tylko mięso "wołowe", jednak po rozmowie z panią okazało się, że ona ma prawdziwą cielęcinę ze sprawdzonego źródła. Niestety przez wielkie zamówienie przed nami mięsko się skończyło, dlatego zdecydowałam się na cheeseburgera - z cienkim co prawda, ale kotletem 100% wołowym, wypchanym po brzegi warzywkami i odpowiednią ilością sosu. Również z czystym sumieniem polecam panią Agnieszkę, jak ktoś ma ochotę na nie-takie-znów-fast foody w niskiej cenie i dużej ilości (porcje są powalające, nawet opcji "małych"). Po posiłku kontynuacja leżingu przy Wejherowskiej.

W sobotę z kolei wiele się nie działo, bo pogoda skutecznie zniechęcała. Gorąco jak w piekle, duszno i po prostu nieprzyjemnie, w związku z czym udaliśmy się do kina na nowy Jurassic World - tego dla odmiany nie polecam :mrgreen: tzn. film był całkiem żywy, miło się oglądało, momentami nawet śmiesznie. Ale moim zdaniem ten motyw został wyczerpany w 1 oryginalnym filmie i nie powinien być więcej eksploatowany. Plus nielogiczności fabularne jakoś tak obniżyły mi odbiór tego filmu.

Dzisiaj również rozpływaliśmy się zamknięci w 4 dusznych ścianach. Ok. 16, po obiadku, wybraliśmy się z teściami na lody do Romy przy Drobnera (bardzo dobre) i na spacerek po rynku. Nie mogliśmy się oprzeć pewnemu rękodziełu, poniżej:
Obrazek

Ot i cały weekend, a jutro znów do pracy.

Ziemosław

Post » Nie cze 10, 2018 20:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Bardziej mi się podobało pudełko z napisem "mój pierwszy milion"

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 10, 2018 21:12 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Z Twojego opisu weekend jawi się jednak fajnie, mimo upału
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 10, 2018 21:22 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

To udany długi weekend.. Ja dzisiaj miała spotkanie 35 lat po ukończeniu studiów. Nas na roku było mało osób, tylko 25, dzisiaj była nas tylko ośmioro. Część niestety pochłonęła obowiązki dziadków - babcine. Ale było super, niektórych widziałam 15 lat temu na 20 leciu.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon cze 11, 2018 10:21 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

MalgWroclaw pisze:Z Twojego opisu weekend jawi się jednak fajnie, mimo upału

Udany był, owszem, ale jak każde wolne - za krótki :) mieliśmy iść jeszcze do zoo i parku linowego, ale nam nie starczyło czasu :)

Hannah12 pisze:To udany długi weekend.. Ja dzisiaj miała spotkanie 35 lat po ukończeniu studiów. Nas na roku było mało osób, tylko 25, dzisiaj była nas tylko ośmioro. Część niestety pochłonęła obowiązki dziadków - babcine. Ale było super, niektórych widziałam 15 lat temu na 20 leciu.

Pięknie że tak się trzymają te więzi :) ja nie mam kontaktu z nikim ze studiów oprócz 1 kolegi, ze szkoły tylko od gimnazjum 1 jedyna koleżanka :)

Ziemosław

Post » Wto cze 12, 2018 6:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Wyjaśnijcie mi proszę, w jakim wszechświecie:
- pilot do telewizora leży w koszyku na owoce
- psia smycz na stole do jedzenia w dużej części spoczywając na desce do krojenia
- wszędzie walają się wykałaczki (zużyte :strach: )
- stawia się otwartą (!) Butelkę wody na samej krawędzi komody, razem z dwoma kieliszkami - nie wiem po co mu one - Franek jeden zbił, cudem chyba tej butelki nie przewrócił.

Niech ten Rossman się wyremontuje w końcu bo mnie coś trafi z tym człowiekiem...

Ziemosław

Post » Wto cze 12, 2018 10:02 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

"szczęście miał, gdyż o tym właśnie się przez 5 lat studiów uczyłam" :strach: o rany boskie :ryk: :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]