Mam problem i proszę o rozwiązanie. Czekajcie, teraz się skupiam jak problem opisać. Bo to jest problem od dłuższego czasu, który to problem, a nie czas, narasta

I już głupio wychodzi, ale nic, brnę dalej. Jak wiecie, Hollywood za moment może mnie zaprosić na rozmowy. Super. Ale ja się muszę przed podróżą wykąpać

Owszem, mogę, ale potem koty mogą się utopić bo właśnie jest ten problem, który usiłowałam już wielokrotnie rozwiązać, ale bezskutecznie

Oczywiście to nie znaczy, że się nie kąpię, a owszem, nawet często, ale potem jestem w domu i sprawdzam. A teraz może być wylot na cito, czemu się absolutnie nie dziwię, wczoraj nawet dzwonił Brad Pitt, że już z Angeliną ćwiczą rolę i kupili taczkę dla Alicji i wtedy, gdy będę musiała po kąpieli natychmiast wyjść bo mi przyślą mailem bilet na samolot, to...to nie wiem, jak to się skończy

Wrócę do problemu. Pytałam w wielu sklepach, nawet doradców, to oni mówili, że druga alejka na prawo i tam. A tam coś zupełnie innego zupełnie nie pasującego do problemu. A tu woda w wannie. Owszem, mam znajomego hydraulika, nawet na rowery się umówiliśmy, on wszystkie dziury odtyka bardzo skutecznie, ale nie gra na gitarze i nie jest Drupim, to ja na ten rower nie pojadę

No. Teraz zatkałam problem z trucizną w środku, ale on jutro wróci

To teraz opiszę o co chodzi. Jest wanna. Jak się naleje wody, to potem trzeba ja wypuścić. Takie na dnie wanny miejsce jest przez które woda się wypuszcza. Takie, które zatykamy korkiem, żeby się nalało tej wody. U mnie ta woda bardzo powoli znika

I jak ja zniknę wcześniej niż ta woda, bo samolot itd., to koty się potopią, uffff....Owszem, wiem, że jest odpływ zatkany i że trzeba go przetkać, ale nie o to chodzi. Pytanie jest dlaczego on się zatyka. I jest odpowiedź- bo zatyka się włosami na przykład po kąpieli. A ja włosy mieć muszę, koty nie, ale to detal już. Jak się wodę wypuszcza z wanny, do ten odpływ oczywiście zabezpieczam sitkiem. I o to sitko mi chodzi!!!!!!
Nie do kupienia!!!!!! Takie z dziurami jak mam, że makaron przeleci, to nie problem, a innych nie ma!!!!

Chodzi mi o gęste sitko!!!!! Gę-ste!!!!! Uniwersalne, z kołnierzem takie, żeby pasowało. Ratunku, czy ktoś wie gdzie takie sitko kupić????? Albo ma i sprzeda za milion dolarów????? Bo ja się wykąpać przed tym Hollywood nie mogę bez tego sitka!!!!!
A mamy kasę zarobić na filmie i wszyscy na Bahamy polecieć! Oddam wszystko za sitko. I nie będzie się nic zatykało i polecimy!!!!!!

Trzymamy kciuki najmocniejsze za poprawę wyników Lusi