InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2018 14:35 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:Lusiu, Dropsiku, będę miała dwa maluszki siedmiotygodniowe, lub cztery - od niedzieli. Jeszcze nie wiem. Ale chyba już macie dosyć tego rodzicielstwa, co?? ;-)

Oo KociaMama nie proznuje, bedzie zabawa, bedzie sie dzialo! :)
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt cze 01, 2018 14:45 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

kwiryna pisze:
KociaMama44 pisze:Lusiu, Dropsiku, będę miała dwa maluszki siedmiotygodniowe, lub cztery - od niedzieli. Jeszcze nie wiem. Ale chyba już macie dosyć tego rodzicielstwa, co?? ;-)

O la Boga, Kwiryno, z tego co wnioskuję , to KociaMama44 tak potrafi podbijać serca forumowiczów, że strzeżmy się przed Nią. Na mnie już za puźno. Amirek podbił niejedno serduszko. Podobnie Andrzejek choć krótko na forum. Z moich wniosków wynika, że KociaMama44 to jeszcze młódka ale mądrość ma Einsteina. Oby nie tylko Dropsa sprowadziła na tajemnicze drogi do kocich, nowych, domków.
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt cze 01, 2018 15:13 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Rodzicielstwa dość????!!!! Nigdy w (jakby Lusia napisała) fszyciu. To coś fantastycznego jak można uczestniczyć w życiu istotki chociażby wirtualnie. Kibicować jej, pomagać radami nowej Mamie, dopingować. Warunek - nowa Mama (być na forum - jak nie to dupa).
Tak na poważnie, KociaMamo44 JAKBY Z AMIRKIEM COŚ BYŁO NIE TAK TO BIORĘ (O ILE SIĘ ZGODZISZ) w ciemno. U mnie dokocenie nie wiem jak by przebiegało. Pewnie nietypowo. W razie (nie daj Boże) godziny W daj znać a opiszę relacje z dwoma kocurami.
Ewkkrem.

Hahaha, Dropsiuniu, widzę, że się zaangażowałeś na poważnie w sprawę Amirkową! :-) Nie martw się, Amirkowi jest w nowym domku naprawdę bardzo dobrze. Ale dzięki, że można na Ciebie liczyć! :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt cze 01, 2018 15:38 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:Hahaha, Dropsiuniu, widzę, że się zaangażowałeś na poważnie w sprawę Amirkową! :-) Nie martw się, Amirkowi jest w nowym domku naprawdę bardzo dobrze. Ale dzięki, że można na Ciebie liczyć! :D

Wiem też, że różnie to bywa. U mnie sprawa skomplikowana z dwoma kocurami w bardzo różnym wieku i o różnych charakterach. No pewnie, że pokochałem Amirka i dlatego boję się dalszych adopcji.
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Pt cze 01, 2018 15:47 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:
KociaMama44 pisze:Hahaha, Dropsiuniu, widzę, że się zaangażowałeś na poważnie w sprawę Amirkową! :-) Nie martw się, Amirkowi jest w nowym domku naprawdę bardzo dobrze. Ale dzięki, że można na Ciebie liczyć! :D

Wiem też, że różnie to bywa. U mnie sprawa skomplikowana z dwoma kocurami w bardzo różnym wieku i o różnych charakterach. No pewnie, że pokochałem Amirka i dlatego boję się dalszych adopcji.
Drops.

Rozumiem... Kochany Dropsie, masz złote serduszko :1luvu: . Oby obchodzono się z nim jak najlepiej.. Dbaj o nie kochany kocurku! :201461
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt cze 01, 2018 16:46 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Drops był takim naszym przedblokowym kotem przez ok 8-10 lat. Z jego postaw - dużo by pisać - wynikało, że przyprowadzał inne koty na żarełko. (wierz lub nie wierz - my też nie wiemy czy wierzyć ale na to wyglądało). U mnie był pierwszym kotem. Potem przyszła dzika koteczka i 1-roczny kocurek. Drops chciałby się ze wszystkimi zaprzyjaźnić. Ogromnie pro-koci kot. Dla mnie był niesamowity, bo wcześniej miałam koteczkę, która nie tolerowała żadnego innego zwierza w domu. Czy to ludź, czy to inne ustrojstwo. Tylko ona. Pewnie dlatego (i nie tylko - książki by trzeba) Drops - to super-kot.
Ewkkrem.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Pt cze 01, 2018 16:47 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Lusieńko koffana :1luvu: Co tak cicho u Ciebie. Synek nasz pewnie edukuje swoją Dużą do pisania i na pewno o nas nie zapomniał. Musimy się pozbierać i jakoś żyć dalej. Po stracie - mam nadzieję, że tylko na krótko - Amirka, poważnie zastanawiam się nad następną adopcją. Moje, już niemłode serduszko może nie udźwignąć następnego(ych) (5?) dzieciątka.
Twój Drops :1luvu:

Chyba też nie chcę następnych dzieci

Oj Lusieńko, jakie my zgodne kotki!. Daj Boże Dużym tego samego.
Drops.

Duzi lubią się kłócić

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 01, 2018 16:48 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

NIGDY DOŚĆ

MaryLux

Post » Pt cze 01, 2018 16:49 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Rodzicielstwa dość????!!!! Nigdy w (jakby Lusia napisała) fszyciu. To coś fantastycznego jak można uczestniczyć w życiu istotki chociażby wirtualnie. Kibicować jej, pomagać radami nowej Mamie, dopingować. Warunek - nowa Mama (być na forum - jak nie to dupa).
Tak na poważnie, KociaMamo44 JAKBY Z AMIRKIEM COŚ BYŁO NIE TAK TO BIORĘ (O ILE SIĘ ZGODZISZ) w ciemno. U mnie dokocenie nie wiem jak by przebiegało. Pewnie nietypowo. W razie (nie daj Boże) godziny W daj znać a opiszę relacje z dwoma kocurami.
Ewkkrem.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Pt cze 01, 2018 16:49 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

kwiryna pisze:

Ano będzie

MaryLux

Post » Pt cze 01, 2018 16:50 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:
kwiryna pisze:

O la Boga, Kwiryno, z tego co wnioskuję , to KociaMama44 tak potrafi podbijać serca forumowiczów, że strzeżmy się przed Nią. Na mnie już za puźno. Amirek podbił niejedno serduszko. Podobnie Andrzejek choć krótko na forum. Z moich wniosków wynika, że KociaMama44 to jeszcze młódka ale mądrość ma Einsteina. Oby nie tylko Dropsa sprowadziła na tajemnicze drogi do kocich, nowych, domków.
Drops.

:ok: :ok: :ok:

MaryLux

Post » Pt cze 01, 2018 16:51 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
Ewkkrem.

Hahaha, Dropsiuniu, widzę, że się zaangażowałeś na poważnie w sprawę Amirkową! :-) Nie martw się, Amirkowi jest w nowym domku naprawdę bardzo dobrze. Ale dzięki, że można na Ciebie liczyć! :D

Skąd wiesz, Ciociu?

MaryLux

Post » Pt cze 01, 2018 16:53 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Drops był takim naszym przedblokowym kotem przez ok 8-10 lat. Z jego postaw - dużo by pisać - wynikało, że przyprowadzał inne koty na żarełko. (wierz lub nie wierz - my też nie wiemy czy wierzyć ale na to wyglądało). U mnie był pierwszym kotem. Potem przyszła dzika koteczka i 1-roczny kocurek. Drops chciałby się ze wszystkimi zaprzyjaźnić. Ogromnie pro-koci kot. Dla mnie był niesamowity, bo wcześniej miałam koteczkę, która nie tolerowała żadnego innego zwierza w domu. Czy to ludź, czy to inne ustrojstwo. Tylko ona. Pewnie dlatego (i nie tylko - książki by trzeba) Drops - to super-kot.
Ewkkrem.

Moja Inka tolerowała (a nawet lubiła) Psota i mnie, z QQ jakoś tam się omijały. Reszta stworzeń to potencjalni wrogowie

MaryLux

Post » Sob cze 02, 2018 7:26 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:Moja Inka tolerowała (a nawet lubiła) Psota i mnie, z QQ jakoś tam się omijały. Reszta stworzeń to potencjalni wrogowie

A no właśnie, dlatego Drops to super-kot. On kocha wszystkie kotki i nawet niektórych ludzi.
Ewkkrem.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Sob cze 02, 2018 14:24 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Wszystkie kotki sa super. I takie przebojowe jak Dropsik i takie bardziej niesmiale tez. Moja pierwsza kotka jak pojechalam do schronu to tak ofuczala wszystkie inne koty ,ze tylko ona zostala. Cale towarzystwo rozbieglo sie po katach. A ona na kolana. I taka rzadzicielka z niej zawsze byla, jak miala kigos lubic lub nie to wiedzielismy o tym od pierwszego wejrzenia :D
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

[poprzednia][następna]