Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eweli77 pisze:Zadzwoniłam do schroniska w Katowicach, pani która odebrała mówi, że każde schronisko jakie wydaje koty do adopcji w razie problemów przyjmuje takiego kota jako zwrot z nieudanej adopcji. Powiedziałam, że właściciel boi się zwierzęcia, że coś kotu dolega ale jest nie zdiagnozowany. Pani powiedziała, że schronisko przyjmie kota.
Autorko prosze cie dzwoń do schronu z którego kot został adoptowany!!!
corobic pisze:jest agresywny i psychiczny, nie ma żadnej traumy, jest od drugiego tygodnia życia u narzeczonego.
Gretta pisze:eweli77 pisze:Zadzwoniłam do schroniska w Katowicach, pani która odebrała mówi, że każde schronisko jakie wydaje koty do adopcji w razie problemów przyjmuje takiego kota jako zwrot z nieudanej adopcji. Powiedziałam, że właściciel boi się zwierzęcia, że coś kotu dolega ale jest nie zdiagnozowany. Pani powiedziała, że schronisko przyjmie kota.
corobic pisze:jest od drugiego tygodnia życia u narzeczonego.
Gretta pisze:eweli77 pisze:Zadzwoniłam do schroniska w Katowicach, pani która odebrała mówi, że każde schronisko jakie wydaje koty do adopcji w razie problemów przyjmuje takiego kota jako zwrot z nieudanej adopcji. Powiedziałam, że właściciel boi się zwierzęcia, że coś kotu dolega ale jest nie zdiagnozowany. Pani powiedziała, że schronisko przyjmie kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości