Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 14, 2018 12:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Co do paczki nadal cisza i wieści brak. :(
Pogoda zaczyna się kiepścić. Ochłodziło się , coraz bardziej wieje i nadciągają szare chmury. Na dziś w Łodzi zapowiadali deszcze więc nie zdziwię się jak popada.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 14, 2018 19:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Bosiu i Puciek dziękują Cioci Ewie za pieniążki na mięsko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon maja 14, 2018 20:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

isabell36 pisze:Bosiu i Puciek dziękują Cioci Ewie za pieniążki na mięsko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Smacznego chłopaki :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon maja 14, 2018 20:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Paczki nadal brak i wieści o niej też nie mam żadnej. :(
Byłam u pani kardiolog - serce mam choć czasami robi mi psikusy. Okazało się , że czasami przestaje mi bić na sekundę by za chwilę ruszyć z kopyta. Ale na razie nie ma co panikować tylko trzeba walczyć z nadciśnieniem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon maja 14, 2018 20:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

O kurcze Ewcia uważaj na siebie z tym nie ma żartów
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon maja 14, 2018 20:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:O kurcze Ewcia uważaj na siebie z tym nie ma żartów

Wiem ale to i tak lepszy wynik niż poprzednio bo wcześniej miałam 5000 dodatkowych skurczy a teraz tylko 57.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon maja 14, 2018 20:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

No to jest różnica. To dobrze

A może to mieć jakieś powiązanie z ciśnieniem ?

PixieDixie

Post » Pon maja 14, 2018 20:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:No to jest różnica. To dobrze

A może to mieć jakieś powiązanie z ciśnieniem ?

Tak i to duże. Dlatego zmieniła mi dawki leków na ciśnienie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 15, 2018 8:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Paczki nadal brak i wieści o niej też nie mam żadnej. :(
Byłam u pani kardiolog - serce mam choć czasami robi mi psikusy. Okazało się , że czasami przestaje mi bić na sekundę by za chwilę ruszyć z kopyta. Ale na razie nie ma co panikować tylko trzeba walczyć z nadciśnieniem.

a u mnie paczka zamówiona w niedzielę będzie za chwilę

to , ze serce masz to wiadomo :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 15, 2018 10:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Paczki nadal brak i wieści o niej też nie mam żadnej. :(

a u mnie paczka zamówiona w niedzielę będzie za chwilę

to , ze serce masz to wiadomo :1luvu: :1luvu:

Szczęściara bo u mnie nadal wieści brak. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 15, 2018 10:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Napisałam do GLS . Przedstawiłam sprawę i zażądałam odnalezienia mojej zaginionej paczki bo nie podaruję im 230 zł . Skoro nic nie zrobili po moim kontakcie ustnym więc niech sprawę mają na piśmie. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 15, 2018 10:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

I dobrze !! Może to ich ruszy.

PixieDixie

Post » Wto maja 15, 2018 10:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Napisałam do GLS . Przedstawiłam sprawę i zażądałam odnalezienia mojej zaginionej paczki bo nie podaruję im 230 zł . Skoro nic nie zrobili po moim kontakcie ustnym więc niech sprawę mają na piśmie. :evil:

Ja bym tez zgłosiła to,do,zooplusa
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto maja 15, 2018 11:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Od pół godz wisiałam na telefonie próbując się dodzwonić do kardiologa celem wyznaczenia sobie terminy kolejnej wizyty. Kiedyś można się było bezpośrednio dodzwonić do poradni. Teraz to stało się bardziej złożone. Szpital Wojskowej Akademii Medycznej rozsiany jest w kilku miejscach w Łodzi. Wszystkie placówki mają jeden nr centrali i tu zaczyna się jazda niczym gra komputerowa w której musisz przejść odpowiednie poziomy. Najpierw odzywa się głos który informuje cię ,że dodzwoniłeś się do szpitala WAM i jeśli chcesz połączyć się ze szpitalem WAM na ul. Żeromskiego wciśnij na klawiaturze nr 1 , jeśli do szpitala WAM na u. Plac Hallera wciśnij nr 2 itd we wszystkich placówkach. Kiedy już połączą cię z wybranym szpitalem musisz określić czy chcesz się dodzwonić do lekarza pierwszego kontaktu i specjalistów wciśnij nr 1 , jeśli to oddziałów szpitalnych wciśnij nr 2 itd. Jak przejdziesz ten etap przechodzisz dalej. Musisz określić do jakiego lekarza chcesz się dostać wciskając odpowiedni nr na klawiaturze. Później znów musisz wybrać do jakiego gabinety i w jakiej sprawie znów wciskając odpowiedni nr a gdy przejdziesz wszystkie etapy pozostaje ci tylko czekać słuchając muzyczek i mieć nadzieję ,że po przejściu wszystkich etapów ktoś raczy w nagrodę odebrać twój telefon. Ja niestety po pół godzinie oczekiwania na połączenie poległam. Nie byłam w stanie dłużej znieść tych melodyjek.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 15, 2018 11:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:Napisałam do GLS . Przedstawiłam sprawę i zażądałam odnalezienia mojej zaginionej paczki bo nie podaruję im 230 zł . Skoro nic nie zrobili po moim kontakcie ustnym więc niech sprawę mają na piśmie. :evil:

Ja bym tez zgłosiła to,do,zooplusa

Monika ma rację. Też powinni wiedzieć jakiego maja dostawcę
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]