Pogoda zaczyna się kiepścić. Ochłodziło się , coraz bardziej wieje i nadciągają szare chmury. Na dziś w Łodzi zapowiadali deszcze więc nie zdziwię się jak popada.
Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:O kurcze Ewcia uważaj na siebie z tym nie ma żartów
PixieDixie pisze:No to jest różnica. To dobrze
A może to mieć jakieś powiązanie z ciśnieniem ?
Ewa L. pisze:Paczki nadal brak i wieści o niej też nie mam żadnej.![]()
Byłam u pani kardiolog - serce mam choć czasami robi mi psikusy. Okazało się , że czasami przestaje mi bić na sekundę by za chwilę ruszyć z kopyta. Ale na razie nie ma co panikować tylko trzeba walczyć z nadciśnieniem.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Paczki nadal brak i wieści o niej też nie mam żadnej.![]()
Byłam u pani kardiolog - serce mam choć czasami robi mi psikusy. Okazało się , że czasami przestaje mi bić na sekundę by za chwilę ruszyć z kopyta. Ale na razie nie ma co panikować tylko trzeba walczyć z nadciśnieniem.
a u mnie paczka zamówiona w niedzielę będzie za chwilę
to , ze serce masz to wiadomo![]()
Ewa L. pisze:Napisałam do GLS . Przedstawiłam sprawę i zażądałam odnalezienia mojej zaginionej paczki bo nie podaruję im 230 zł . Skoro nic nie zrobili po moim kontakcie ustnym więc niech sprawę mają na piśmie.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Napisałam do GLS . Przedstawiłam sprawę i zażądałam odnalezienia mojej zaginionej paczki bo nie podaruję im 230 zł . Skoro nic nie zrobili po moim kontakcie ustnym więc niech sprawę mają na piśmie.
Ja bym tez zgłosiła to,do,zooplusa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 823 gości