Ale kazdy ma swoj styl i zrobisz tak jak marzysz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Ja teraz "mam" bardzo jasne szafki oraz blaty w kuchni i szczerze to chciałam mieć coś innego. Poza tym muszę brać pod uwagę skosy, kuchnia będzie narożna więc raczej nacisk będzie na szafki stojące. Ciężko mi też stwierdzić jak będzie wyglądał rozkład pomieszczenia, bo jeszcze w nim na żywo nie byłam - to za jakieś 2 miesiące nastąpi
MonikaMroz pisze:Ja preferuje jasność. Biele i kremy i jasne podlogi. Nie widac brudu i kurzu![]()
Ale kazdy ma swoj styl i zrobisz tak jak marzysz
Ziemosław pisze:Kurczaki jak ja się cieszę na ten Domek!
Zwłaszcza na kuchnię, swoją, własną, osobistą. W tej kuchni nigdy na stole do jedzenia nie będzie leżało nic oprócz jedzenia i akcesoriów. Obecnie na stole znaleźć można: klucze, worki na śmieci (na szczęście nowe), psią smycz![]()
![]()
, rajstopy, okulary, elementy ubrań... Bardzo się cieszę, że będę mogła sama wszystko urządzić i nad tym czuwać. Marzą mi się do kuchni ciemne meble z jasną podłogą, co nie spotkało się z aprobatą domowników.
Tak samo, jeśli chodzi o łazienkę - nienawidzę po prostu wkładania brudnych ubrań do pralki, gdzie sobie czekają niewiadomoile, a jak chcę zrobić pranie, to muszę wyjąć najpierw czyjeś brudne skarpety...![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Mnie bardziej ciekawi czy nad Baryczą były jakieś ciekawe ptaszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 387 gości