Drops.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 09, 2018 18:31 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Też się martwię

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 09, 2018 18:46 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Odpowiem TU bo boję się zajrzeć na jakikolwiek zaprzyjaźniony wątek. Macie prawo wszyscy być "delikatnie mówiąc " oburzeni moim zachowaniem. Na usprawiedliwienie mam spisek złych mocy.
1. padł internet - jak zamówić kotolota?
2. Maciek zachorował i oczywiście duża nie miała głowy do żadnych imprez. (nie zostawiła mi komputra).
3. Sama zachorowała.
Nie wiadomo co? Może zaraziła się do Maćka?
Co by Was nie zanudzać i ramach zadośćuczynienia zapraszam na drugie urodziny Maćka.
Lusiu - bardzo mi przykro, że musiałaś wziąć wychowanie naszego synka w swoje łapki.
Amirku - MÓJ syneczku - Twój Tata to nie żaden latawiec. Kocha Cię i liczy, że będzie mógł z Tobą kontaktować się na forum Miau. Jak Twoja Duża tego nie ogarnie to powędruję do Jeleniej i nasiusia jej, nakupcia jej, nabąkuje jej, dopóki się nie podda. Kocham Cię Amirku i kocham Cię Lusiu .
Jeśli mi wybaczycie to zapraszam serdecznie na urodziny Maćka.
Nie będzie to taka wypasiona impreza jak u Ignasia ale balkon do dyspozycji. O menu zatroszczy się duża. Zapewniam was, że postara się jak nigdy.
Trochę mi przykro, że Maciek nie będzie miał takich SWOICH, NIEPOWTARZALNYCH urodzin tylko w ramach przeprosin. Myślę, że mi wybaczy bo my się nawet czasami to kochamy.

Kureczko, Myszeczko napiszę do Was.
Na razie duża czuje się niefajnie i chce zabrać komputra. Maciek zdrowy.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Śro maja 09, 2018 18:49 Re: Trudne początki kota Dropsa..

TATO!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz:
Amir stęskniony, zły, smutny, radosny i wszystko na raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro maja 09, 2018 19:06 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Amirku, syneczku, Nie gniewaj się na tatusia. Czasami tak w życiu bywa, że siła wyższa nas przerasta. Jest to kolejna lekcja od kochającego tatusia. Czasami nie ma mocnych.
Tata Drops przypomina Twojej obecnej Dużej, że ma - podlinkować Twój wątek na Miau albo założyć nowy z Tobą w roli głównej i zapodać do TATY!!!
TWÓJ KOCHAJĄCY TATA DROPS.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 19:12 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Dropsie, będzie Ci wybaczone, ale żeby mi to było przed - ostatni raz!
Lusia

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 19:16 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Ciocia się jej pytała wstępnie... tej mojej przyszłej Dużej, ale ona powiedziała, że nie lubi udostępniać komputera małym kotkom... Ciocia nie mogła jej przekonać.. :placz: :placz: :placz:
A wiesz Tato, że ja na moim wątusiu robię w niedzielę o 18.30 imprezę pożegnalną??
Boję się spytać, czy przyjdziesz...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 19:17 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Och Dropsiku jak dobrze, ze nic Ci nie jest :) pacnij lapka te dwie chorybzdy ode mnie. Kurka
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Śro maja 09, 2018 19:21 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Odpowiem TU bo boję się zajrzeć na jakikolwiek zaprzyjaźniony wątek. Macie prawo wszyscy być "delikatnie mówiąc " oburzeni moim zachowaniem. Na usprawiedliwienie mam spisek złych mocy.
2. Maciek zachorował i oczywiście duża nie miała głowy do żadnych imprez. (nie zostawiła mi komputra).
3. Sama zachorowała.
Co by Was nie zanudzać i ramach zadośćuczynienia zapraszam na drugie urodziny Maćka.
Lusiu - bardzo mi przykro, że musiałaś wziąć wychowanie naszego synka w swoje łapki.
Amirku - MÓJ syneczku - Twój Tata to nie żaden latawiec. Kocha Cię i liczy, że będzie mógł z Tobą kontaktować się na forum Miau. Jak Twoja Duża tego nie ogarnie to powędruję do Jeleniej i nasiusia jej, nakupcia jej, nabąkuje jej, dopóki się nie podda. Kocham Cię Amirku i kocham Cię Lusiu .
Nie będzie to taka wypasiona impreza jak u Ignasia ale balkon do dyspozycji. O menu zatroszczy się duża. Zapewniam was, że postara się jak nigdy.
Trochę mi przykro, że Maciek nie będzie miał takich SWOICH, NIEPOWTARZALNYCH urodzin tylko w ramach przeprosin. Myślę, że mi wybaczy bo my się nawet czasami to kochamy.

A kiedy?

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 19:28 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Najkochańsza Kureczko (wiadomo, że Lusia - wybacz - jest pierwsza) ale Maciek - to ekstra kawaler. Przystojny, dostojny, 2-letni, grzeczny(!), o miłym charakterze - FAJNY!!!
Drops.
PS: ma fają plamkę na nosku jak młynarczyk.
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 19:38 Re: Trudne początki kota Dropsa..

MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Odpowiem TU bo boję się zajrzeć na jakikolwiek zaprzyjaźniony wątek. Macie prawo wszyscy być "delikatnie mówiąc " oburzeni moim zachowaniem. Na usprawiedliwienie mam spisek złych mocy.
3. Sama zachorowała.

A kiedy?

Lusieńko - co kiedy?
Maciek ma urodziny 11.maja 2018r. DRUGIE. więcej takich urodzin mieć nie będzie. Maciulek zrozumie, jak nikt nie przyjdzie. To u NAS już tradycja.
Lusiu, Amirku, Koffam i oczywiście będę na Twoim pożegnaniu.
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 19:47 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Tatusiu, oczywiście, że przyjdę na Twoje urodziny 11-go. Już Ci wybaczyłem. Zresztą, nie ma już czasu na fochy... :cry: I tak mamy już mało wspólnego czasu z Tobą i z Mamusią... A o której?
Amirek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 19:51 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Amirku, kochanie, zaproszenie w dniu urodzin, czyli 11 maja.

Oj wreszcie dorwałem się do kompa.
Amirku, zabieraj mamę, Ciocie, przyjaciół, przyjaciółki, starą i nową dużą.
Jakieś atrakcje zaserwuję.
Drops.
PS. Dla Maćka ma to być niespodzianka. Nie wydajcie mnie.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 20:00 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Amirku, nie pisz tak smutno. Nowy STAŁY domek to skarb. Możemy mieć nadzieję, że nowa duża MIAUOWA i Twoja stara Duża będzie trzymać straż. Te kwestie to ważniejsze dla Twojej Mamy i Taty. Ty z czasem zapomnisz. My, z Lusią, zapamiętamy Amirka.
Amirku - czekam na Ciebie ok. 19,00
Tata Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 20:02 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Amirku, nie pisz tak smutno. Nowy STAŁY domek to skarb. Możemy mieć nadzieję, że nowa duża MIAUOWA i Twoja stara Duża będzie trzymać straż. Te kwestie to ważniejsze dla Twojej Mamy i Taty. Ty z czasem zapomnisz. My, z Lusią, zapamiętamy Amirka.
Amirku - czekam na Ciebie ok. 19,00
Tata Drops.

Ale nowa duża nie będzie MIAUOWA właśnie... pisze do Was w moim imieniu ciągle jeszcze "stara" duża... Ale jak już pójdę do nowego domku, to stara duża nie będzie wiedziała, co u mnie słychać...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 20:03 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Dropsik dobrze mówi. Będziemy pojutrze u Maćka, a w niedzielę u Amirka

MaryLux

[poprzednia][następna]