Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:Odpowiem TU bo boję się zajrzeć na jakikolwiek zaprzyjaźniony wątek. Macie prawo wszyscy być "delikatnie mówiąc " oburzeni moim zachowaniem. Na usprawiedliwienie mam spisek złych mocy.
1. padł internet - jak zamówić kotolota?
2. Maciek zachorował i oczywiście duża nie miała głowy do żadnych imprez. (nie zostawiła mi komputra).
3. Sama zachorowała.
Nie wiadomo co? Może zaraziła się do Maćka?
Co by Was nie zanudzać i ramach zadośćuczynienia zapraszam na drugie urodziny Maćka.
Lusiu - bardzo mi przykro, że musiałaś wziąć wychowanie naszego synka w swoje łapki.
Amirku - MÓJ syneczku - Twój Tata to nie żaden latawiec. Kocha Cię i liczy, że będzie mógł z Tobą kontaktować się na forum Miau. Jak Twoja Duża tego nie ogarnie to powędruję do Jeleniej i nasiusia jej, nakupcia jej, nabąkuje jej, dopóki się nie podda. Kocham Cię Amirku i kocham Cię Lusiu .
Jeśli mi wybaczycie to zapraszam serdecznie na urodziny Maćka.
Nie będzie to taka wypasiona impreza jak u Ignasia ale balkon do dyspozycji. O menu zatroszczy się duża. Zapewniam was, że postara się jak nigdy.
Trochę mi przykro, że Maciek nie będzie miał takich SWOICH, NIEPOWTARZALNYCH urodzin tylko w ramach przeprosin. Myślę, że mi wybaczy bo my się nawet czasami to kochamy.
Kureczko, Myszeczko napiszę do Was.
Na razie duża czuje się niefajnie i chce zabrać komputra. Maciek zdrowy.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Odpowiem TU bo boję się zajrzeć na jakikolwiek zaprzyjaźniony wątek. Macie prawo wszyscy być "delikatnie mówiąc " oburzeni moim zachowaniem. Na usprawiedliwienie mam spisek złych mocy.
1. padł internet - jak zamówić kotolota?
2. Maciek zachorował i oczywiście duża nie miała głowy do żadnych imprez. (nie zostawiła mi komputra).
3. Sama zachorowała.
Nie wiadomo co? Może zaraziła się do Maćka?
Co by Was nie zanudzać i ramach zadośćuczynienia zapraszam na drugie urodziny Maćka.
Lusiu - bardzo mi przykro, że musiałaś wziąć wychowanie naszego synka w swoje łapki.
Amirku - MÓJ syneczku - Twój Tata to nie żaden latawiec. Kocha Cię i liczy, że będzie mógł z Tobą kontaktować się na forum Miau. Jak Twoja Duża tego nie ogarnie to powędruję do Jeleniej i nasiusia jej, nakupcia jej, nabąkuje jej, dopóki się nie podda. Kocham Cię Amirku i kocham Cię Lusiu .
Jeśli mi wybaczycie to zapraszam serdecznie na urodziny Maćka.
Nie będzie to taka wypasiona impreza jak u Ignasia ale balkon do dyspozycji. O menu zatroszczy się duża. Zapewniam was, że postara się jak nigdy.
Trochę mi przykro, że Maciek nie będzie miał takich SWOICH, NIEPOWTARZALNYCH urodzin tylko w ramach przeprosin. Myślę, że mi wybaczy bo my się nawet czasami to kochamy.
Kureczko, Myszeczko napiszę do Was.
Na razie duża czuje się niefajnie i chce zabrać komputra. Maciek zdrowy.
A kiedy?
ewkkrem pisze:Amirku, nie pisz tak smutno. Nowy STAŁY domek to skarb. Możemy mieć nadzieję, że nowa duża MIAUOWA i Twoja stara Duża będzie trzymać straż. Te kwestie to ważniejsze dla Twojej Mamy i Taty. Ty z czasem zapomnisz. My, z Lusią, zapamiętamy Amirka.
Amirku - czekam na Ciebie ok. 19,00
Tata Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 50 gości