Rolly, Misza & Merci/ Koniec bajki... tesknota

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2005 7:31

Myszka.xww pisze:kiedys Wam nagram :twisted:

koniecznie 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Czw maja 19, 2005 7:39

Grubo juz po polnocy, spac idziemy. Koty na salonach, my z Hankiem do sypialni. Wymoscilam sie wygodnie, kolderka nakrylam, Hanka otulilam i zapadam w blogi sen...

Miiiaaa miiiiaaa miiiiaaaaa zza drzwi dobieglo zalosnie. Otwarlam oko i czekam, moze przestanie. A gdzie tam, miiiiaaaaa miiiiiaaaaa miiiiaaaa...
Ide zobaczyc, co chce - szepnelam do odplywajacego w niebyt TZa i wylazlam na saloon. Zaswiecam ci ja swiatlo, a tu na przeciwko mie, na fotelu stoi Merci i lepek przygiawszy do glaskania w pozie oczekujacej sie prezy mowiac miaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr miaaaaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr.
Coz bylo robic. Poglaskalam, pod brodka podrapalam, wystawiony brzdynio pomizialam i jak sie pannica mruczac ciagle oddalila sennie na hamak, udalam sie do sypialni..... duzo pozniej niz zamierzalam :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt maja 20, 2005 10:41

kocie opowieści cudne są :love:

za Merci ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pt maja 20, 2005 10:44

Myszka.xww pisze:Grubo juz po polnocy, spac idziemy. Koty na salonach, my z Hankiem do sypialni. Wymoscilam sie wygodnie, kolderka nakrylam, Hanka otulilam i zapadam w blogi sen...

Miiiaaa miiiiaaa miiiiaaaaa zza drzwi dobieglo zalosnie. Otwarlam oko i czekam, moze przestanie. A gdzie tam, miiiiaaaaa miiiiiaaaaa miiiiaaaa...
Ide zobaczyc, co chce - szepnelam do odplywajacego w niebyt TZa i wylazlam na saloon. Zaswiecam ci ja swiatlo, a tu na przeciwko mie, na fotelu stoi Merci i lepek przygiawszy do glaskania w pozie oczekujacej sie prezy mowiac miaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr miaaaaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr.
Coz bylo robic. Poglaskalam, pod brodka podrapalam, wystawiony brzdynio pomizialam i jak sie pannica mruczac ciagle oddalila sennie na hamak, udalam sie do sypialni..... duzo pozniej niz zamierzalam :twisted:

hyhyhy
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Pt maja 20, 2005 10:50

Za słodką panienkę :ok: :ok: :ok:

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt maja 20, 2005 10:54

Myszka.xww pisze:Grubo juz po polnocy, spac idziemy. Koty na salonach, my z Hankiem do sypialni. Wymoscilam sie wygodnie, kolderka nakrylam, Hanka otulilam i zapadam w blogi sen...

Szybko sie uczy bestyjka

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Pt maja 20, 2005 11:06

Myszko :lol: :lol: :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt maja 20, 2005 11:08

Ta mala zolza, Panna Zabie Udko ma znowu ruje :twisted: Wczoraj wieczorem se przypomniala i ryknela donosnie "jestem kobieta :!: " a potem zachecala wszystkich wkolo "dam doopy dam doopy dam doopy" subtelnie wciskajac tylek w lapy, paszcze i inne takie :twisted: Wobec Rollka zastosowala chwyt toffam cie, wiesz? Moze male bara bara :?: Rolka to nie wzrusza, udala sie wiec pannica do Mamuta, ktoren sie jak zwykle wykazal pelnym zrozumieniem i przylal pannie w wypiety zadek celem zachecenia do zabawy. Kompletnie nie zrozumial erotycznych mraukow Mlodej.
Mloda zatem podeszla do siedzacej Hanki, otarla sie ryjem o Hancyna szyje i zacwierkala przymilnie przelecisz mnie? co? Hanka tylko sporzala 8O I ewakuowala sie ze strefy stanowczo zbyt rozerotyzowanej.
Merci sie nie poddala, wrzasnawszy, kwiknawszy wypiela dupine w strone TZa i zagruchala no badz mezczyzna 8)
Nie byl :twisted:

W nocy zamknieci w ostepach sypialni wysluchalismy koncertu na dwa glocy:
rykow Merci w pelnej skali glosu
i chorku zlozonego z Mamuta i Rollka, przy czym prym wiodl Roll jako bardziej doswiadczony falset.

Zastanawiam sie, czy wspolczuc sasiadom? :roll:
Ostatnio edytowano Pt maja 20, 2005 11:10 przez Myszka.xww, łącznie edytowano 1 raz

Myszka.xww

Post » Pt maja 20, 2005 11:10

Umarłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Myszko, czerwone kółko z kwadracikiem musi być! :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt maja 20, 2005 11:30

Boskie opowieści. :lol: :lol: Biedna Merci, nic zrozumienia dla majowych ciągot. :lol:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt maja 20, 2005 18:20

Merci sie ukrywa z rujka 8) Nie wrzeszczy, nie ryczy, nie wyje 8) Zadka nie wypina 8)
Gdyby nie to, ze obsikala Rollka, mozna by powiedziec, ze ruji brak :twisted:

Myszka.xww

Post » Sob maja 21, 2005 16:11

Obrazek

ogloszenie o Mercedes gotowe. Bardzo prosimy o pomoc w drukowaniu i klejeniu.

Myszka.xww

Post » Sob maja 21, 2005 16:38

Myszka.xww pisze:Ta mala zolza, Panna Zabie Udko ma znowu ruje :twisted: Wczoraj wieczorem se przypomniala i ryknela donosnie "jestem kobieta :!: " a potem zachecala wszystkich wkolo "dam doopy dam doopy dam doopy" subtelnie wciskajac tylek w lapy, paszcze i inne takie :twisted: Wobec Rollka zastosowala chwyt toffam cie, wiesz? Moze male bara bara :?: Rolka to nie wzrusza, udala sie wiec pannica do Mamuta, ktoren sie jak zwykle wykazal pelnym zrozumieniem i przylal pannie w wypiety zadek celem zachecenia do zabawy. Kompletnie nie zrozumial erotycznych mraukow Mlodej.
Mloda zatem podeszla do siedzacej Hanki, otarla sie ryjem o Hancyna szyje i zacwierkala przymilnie przelecisz mnie? co? Hanka tylko sporzala 8O I ewakuowala sie ze strefy stanowczo zbyt rozerotyzowanej.
Merci sie nie poddala, wrzasnawszy, kwiknawszy wypiela dupine w strone TZa i zagruchala no badz mezczyzna 8)
Nie byl :twisted:

buuuahahahah umarłam ze śmiechu po raz wtóry przez Ciebie Myszka :lol: :lol: :lol:

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Nie maja 22, 2005 6:17

No takie ogloszenie musi zadzialac!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie maja 22, 2005 12:45

ogloszenie cudo 8)
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

[poprzednia][następna]