Myszka.xww pisze:kiedys Wam nagram
koniecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Grubo juz po polnocy, spac idziemy. Koty na salonach, my z Hankiem do sypialni. Wymoscilam sie wygodnie, kolderka nakrylam, Hanka otulilam i zapadam w blogi sen...
Miiiaaa miiiiaaa miiiiaaaaa zza drzwi dobieglo zalosnie. Otwarlam oko i czekam, moze przestanie. A gdzie tam, miiiiaaaaa miiiiiaaaaa miiiiaaaa...
Ide zobaczyc, co chce - szepnelam do odplywajacego w niebyt TZa i wylazlam na saloon. Zaswiecam ci ja swiatlo, a tu na przeciwko mie, na fotelu stoi Merci i lepek przygiawszy do glaskania w pozie oczekujacej sie prezy mowiac miaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr miaaaaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr.
Coz bylo robic. Poglaskalam, pod brodka podrapalam, wystawiony brzdynio pomizialam i jak sie pannica mruczac ciagle oddalila sennie na hamak, udalam sie do sypialni..... duzo pozniej niz zamierzalam
Myszka.xww pisze:Grubo juz po polnocy, spac idziemy. Koty na salonach, my z Hankiem do sypialni. Wymoscilam sie wygodnie, kolderka nakrylam, Hanka otulilam i zapadam w blogi sen...
Miiiaaa miiiiaaa miiiiaaaaa zza drzwi dobieglo zalosnie. Otwarlam oko i czekam, moze przestanie. A gdzie tam, miiiiaaaaa miiiiiaaaaa miiiiaaaa...
Ide zobaczyc, co chce - szepnelam do odplywajacego w niebyt TZa i wylazlam na saloon. Zaswiecam ci ja swiatlo, a tu na przeciwko mie, na fotelu stoi Merci i lepek przygiawszy do glaskania w pozie oczekujacej sie prezy mowiac miaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr miaaaaa-a-a-a mrrrrmrrrrmrrrr.
Coz bylo robic. Poglaskalam, pod brodka podrapalam, wystawiony brzdynio pomizialam i jak sie pannica mruczac ciagle oddalila sennie na hamak, udalam sie do sypialni..... duzo pozniej niz zamierzalam
Myszka.xww pisze:Ta mala zolza, Panna Zabie Udko ma znowu rujeWczoraj wieczorem se przypomniala i ryknela donosnie "jestem kobieta
" a potem zachecala wszystkich wkolo "dam doopy dam doopy dam doopy" subtelnie wciskajac tylek w lapy, paszcze i inne takie
Wobec Rollka zastosowala chwyt toffam cie, wiesz? Moze male bara bara
Rolka to nie wzrusza, udala sie wiec pannica do Mamuta, ktoren sie jak zwykle wykazal pelnym zrozumieniem i przylal pannie w wypiety zadek celem zachecenia do zabawy. Kompletnie nie zrozumial erotycznych mraukow Mlodej.
Mloda zatem podeszla do siedzacej Hanki, otarla sie ryjem o Hancyna szyje i zacwierkala przymilnie przelecisz mnie? co? Hanka tylko sporzalaI ewakuowala sie ze strefy stanowczo zbyt rozerotyzowanej.
Merci sie nie poddala, wrzasnawszy, kwiknawszy wypiela dupine w strone TZa i zagruchala no badz mezczyzna![]()
Nie byl![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 37 gości