Przed taką wizytą trzeba sie porządnie wyspać
Moderator: Estraven

alessandra pisze:A daj,Ciocia dziefczynie jakom wełniankem na grzbiet abo tak do tulenia , bendzie f środku słonecznie i cieplej Tuliś opiekuńczy

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Oj biedna Rudzia
o 14.30 mamy wizytę

Nie wiem co to będzie bo ona jest wyjątkowo trudna, ale będziemy kombinować z podawaniem, przez pierwsze 3 dni to nawet 2 x dziennie
14 marca wizyta kontrolna i powtórka morfologii.
ostatnio to chyba jest wysyp powiekszonych wezlow chłonnych. Miejmy nadzieję, że węzeł wroci do normalnosci.

klaudiafj pisze:Ojejostatnio to chyba jest wysyp powiekszonych wezlow chłonnych. Miejmy nadzieję, że węzeł wroci do normalnosci.
Ja podaje tabletke tak, że najpierw do pysia na palcu jakis pasztet czy kapsulke, żeby w buzi byl poslizg i potem podaje tabletke. Wtedy szybko sie wslizguje do gardla
Trzymam kciuki za Rudzie![]()
![]()
Marysia tez ma kontrole za 10 dni
A żeby nie było - ja już dziś biegałam za Marysią z tabletkąNawet nie spojrzałam w jej stronę a ok godz 14 Marysia chowała się na zapas - wyczuła cwaniara, że zbliża się pora na tabletkę

Nie lubię sterydów, ale jak mus to mus, prawda?
życzę jej dużo zdrowia. Ja Emi tabletki podaję w moim pasztecie i łyka bez zmrużenia oka.

ewar pisze:Rudzia jest trochę podobna do mojej Guci. Trzymam kciuki za zdrówko![]()
![]()
![]()
Nie lubię sterydów, ale jak mus to mus, prawda?

Gosiagosia pisze:Biedna Rudziażyczę jej dużo zdrowia. Ja Emi tabletki podaję w moim pasztecie i łyka bez zmrużenia oka.
Kciuki za nasze choraski![]()
![]()

ametyst55 pisze:Za Rudzię![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tabletki podaję albo w masełku albo w pasztecie zależy na jakiego kota akurat wypadnie
Najlepszy do podawania tabletek jest rozrabiaka Dyzio - jak widział , że idę z masełkiem i ukrytą tabletką to darł ryja i stawał na tylnych łapkach , żeby było bliżejnawet nie zauważał , że w środku była tabletka
![]()
Od dzisiaj muszę podawać tabletki Filemonowi więc zobaczymy , który sposób będzie lepszy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 11 gości