Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Witamy się po długiej nieobecności
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Witamy się po długiej nieobecności
Cześć bożenko![]()
Co porabiałaś że tak długo milczałaś![]()
bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Witamy się po długiej nieobecności
Cześć bożenko![]()
Co porabiałaś że tak długo milczałaś![]()
Cześć
Wiesz jak to jest 2 prace plus studia. W domu 2 koty na szczęście zdrowe
Właśnie przeczytałam, że u Ciebie same zmianyna lepsze
bozena640 pisze:Będzie dobrze, daj sobie i psiakom czas
Też myślę nad kupnem mieszkaniaale to najwcześniej za rok i też nie wiem jak koty to zniosą
Siśko przeżył już jedną przeprowadzkę ale był młodym kociakiem (miał pół roku) a Duffy urodziła się u mnie w domu
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Będzie dobrze, daj sobie i psiakom czas
Też myślę nad kupnem mieszkaniaale to najwcześniej za rok i też nie wiem jak koty to zniosą
Siśko przeżył już jedną przeprowadzkę ale był młodym kociakiem (miał pół roku) a Duffy urodziła się u mnie w domu
Dlatego też nie wracam od razu ale jak nic się nie zmieni to za 2-3 miesiące wracam do Gdańska.
Gosiagosia pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Będzie dobrze, daj sobie i psiakom czas
Dlatego też nie wracam od razu ale jak nic się nie zmieni to za 2-3 miesiące wracam do Gdańska.
A co to za czarne myśli?
Dajcie sobie czas jak to mówią " nie od razu Kraków zbudowano " rozumiem ze tęsknisz ale masz tu już pracę . A co na to twój partner?
indianeczka pisze:Gosiagosia pisze:Dlatego też nie wracam od razu ale jak nic się nie zmieni to za 2-3 miesiące wracam do Gdańska.
A co to za czarne myśli?
Dajcie sobie czas jak to mówią " nie od razu Kraków zbudowano " rozumiem ze tęsknisz ale masz tu już pracę . A co na to twój partner?
indianeczka pisze:Gosia wiem że mam pracę ale ją można znaleźć w każdym mieście![]()
A co mój partner na to ?
Mam być szczera? Mało go to obchodzi i stwierdził że "zrobię jak zechcę "
FarciKot pisze:indianeczka pisze:Gosiagosia pisze:Dlatego też nie wracam od razu ale jak nic się nie zmieni to za 2-3 miesiące wracam do Gdańska.
A co to za czarne myśli?
Dajcie sobie czas jak to mówią " nie od razu Kraków zbudowano " rozumiem ze tęsknisz ale masz tu już pracę . A co na to twój partner?indianeczka pisze:Gosia wiem że mam pracę ale ją można znaleźć w każdym mieście![]()
A co mój partner na to ?
Mam być szczera? Mało go to obchodzi i stwierdził że "zrobię jak zechcę "
A, co miał powiedziec? Wprowadzasz sie, za chwile straszysz, ze sie wyprowadzasz.
Na kolanach ma Cie blagac zebys została?
Powiedział bardzo madrze. Dorosła jestes, zle Ci u niego to wyjedz, nikt nikogo nie powinien trzymac przy sobie na sile
i uszczesliwiac go na sile, bo nie tedy droga do szczescia.
Dobrze Ci z nim zostan.
I tu nie chodzi zapewne o to, ze mało go to obchodzi, tylko o to, ze go uraziłas, mowiac, o wyprowadzce.
Moim zdaniem to Ty dziewczyno jestes emocjonalnie niedojrzala.
I sama nie wiesz czego od zycia chcesz.
indianeczka pisze:
Farcikot nie wiem dlaczego myślisz że ja "straszę "swojego chłopaka wyprowadzką![]()
Uwierz mi że ja go nie straszę. Póki co wciąż siedzę w Kaliszu bo mam nadzieję że uda mi się porządnie pogadać z partnerem i rozwiązać problem z psami.
Patmol pisze:Wiadomo że zrobi co zechce, pozwolenia na to nie potrzebuje. Jak źle jej sie tam mieszka i mówi o tym facetowi, a on tak reaguje -to dziwnie jakos. Mnie to by sie nie spodobała. Może nie tyle o padanie na kolana chodzi, ale o to zeby facet sie przede wszystkim zadeklarowal ze mu zależy,i ze chetny jest do zmian, zeby tylko zostala.
Nie wiemy przeciez wszystkiego, ale jakos tak z wpisow idianeczki, moze sie myle, nie wynika zeby facet jakos nadmiernie sie staral. A ja jednak myślę ze przynajmniej na początku, no przez te pierwsze 20 lat, to facet sie powinien wysilac. Nie tyle na kolana padać, bo to niepraktyczne, ale życie ułatwiać, byc otwartym na prosby,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości