Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:no ej, a ja chciałam wtorek i conie dostanę???
pyma pisze:olala1 pisze:no ej, a ja chciałam wtorek i conie dostanę???
nie martw się dostaniesz i jeszcze w gratisie piatek, sobote i niedzielę
ok, ja tak będę od 9 - 9.30Duszek686 pisze:Najlepiej byłoby tak do 10 pewnie
Psotka od dziś ma dostawać codziennie hepatiale forte - 1 kaps.
Dawajcie jej też dziś i jutro 1/4 peritolu
mgska pisze:Leki rano podane. Julka zjadła w kabanosie z rossmana.
potem jeszcze z poł tego kabanosa.
otworzyłam jej greenwoodsa tuńczykowego, namawiana zjadła łyżeczkę.
zjadła tez gourmeta mus z wołowina - też z łyżeczkę.
robiłam jej takie stożki, zeby łatwiej sie jadło. i wcinała.
na posłanku jakiś paw jasny, posłanko zwinęłam położyłam obok pralki.
nie wiem ile miała zostawionego jedzenia, ale mieso zostało w misce. mysle, z eto trochę za duze kawał ki jak dla nie.
suchego było troszkę - dosypała. dysponuje zdjeciem, wiec Kasia wysle Ci, dla porównania. niekt tam raczej nie wchodzi do niej, bo mieso na pewno by nie zostało. to smao z mokrym - tez nie zjedzone. brzunia dokończyła jak postawiłam na dole.
Julka sie trochę rozdrapała na szyi. nie wiem czy to niestety znowu nie przez dietę, bo w ostatnich 3 dniach zdarzyło nam sie dawać inne rzeczy m.in te musy vitakraf.
Lila zjadła tabletke w tatarze, ale juz nie tak chętnie jak pierwszego dnia z tatarem.
W szpitalu na oknach normalnie strumienie wody. włączyłam osuszacz na 3 h.
Ponieważ kuchnia była otwarta koty rozprowadziły po kociarni reklamówkę z jakimiś resztkami która wisiała na drzwiach. zabawa była pewnie przednia
Pietraszka pisze:Ola, ale wtorek jest do wzięciaolala1 pisze:no ej, a ja chciałam wtorek i conie dostanę???
mgska pisze:
zostaje niedziela obstawienie leków wieczornych.
Kasia, bo wy pewnie będziecie do rana?
kasik30 pisze:mgska pisze:
Do rana to nie..![]()
Poważnie mówiąc - my w niedzielę będziemy raczej po południu gdyż Zuzanna - dziecko komunijne - o 11 ma spotkanie w kościele, potem mszę o 11.30, a potem jest zebranie rodziców (!).
Najchętniej bylibyśmy pewnie ok. 14,ale w obliczu konieczności podania leków nie ma to sensu, będziemy więc po południu.
Pietraszka pisze:kasik30 pisze:mgska pisze:
Do rana to nie..![]()
Poważnie mówiąc - my w niedzielę będziemy raczej po południu gdyż Zuzanna - dziecko komunijne - o 11 ma spotkanie w kościele, potem mszę o 11.30, a potem jest zebranie rodziców (!).
Najchętniej bylibyśmy pewnie ok. 14,ale w obliczu konieczności podania leków nie ma to sensu, będziemy więc po południu.
Kasia, a od której, bo koło 16 Pan Sebastian z fejsa chciał podjechać z jakąś karmą dla naszych milusińskich?
olala1 pisze:W szpitaliku zamieszkał nowy/stary lokatorszczegóły poda Kasia.
olala1 pisze:Nie, spokojnie, Kubuś ma się dobrze na kanapie u siebie.
Pochorowal się Jenek niestety, więc mamy 6 klatek
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 327 gości