Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 16, 2018 13:37 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

jeszcze jedna uwaga, bo może nie wszyscy to robią. Genomune trzeba wstrząsnąć przed nabraniem do strzykawki

Julka ładnie zjada te sypkie rzeczy - rozkruszony peritol, carobin, bioprotect - w sosiku vitacraft!!!

Aga, od której będziesz jutro rano?

ja się postaram podać jutro wieczorem, ale potwierdzę jeszcze.

zostaje niedziela obstawienie leków wieczornych.
Kasia, bo wy pewnie będziecie do rana?

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pt lut 16, 2018 13:57 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

olala1 pisze:no ej, a ja chciałam wtorek i co :( nie dostanę???

nie martw się dostaniesz i jeszcze w gratisie piatek, sobote i niedzielę :mrgreen:
Obrazek

pyma

Od: Pt wrz 21, 2012 10:37

Post » Pt lut 16, 2018 14:03 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

pyma pisze:

nie martw się dostaniesz i jeszcze w gratisie piatek, sobote i niedzielę :mrgreen:

a Ty to już na tej imprezie wyjazdowej jesteś, bo masz dobry humor cholera? :ryk:
Obrazek

olala1

Od: Czw sty 07, 2016 14:09

Post » Pt lut 16, 2018 15:09 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Marta, ja chcę być od rana. O której najpóźniej są te leki poranne do podania?

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Pt lut 16, 2018 15:19 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Najlepiej byłoby tak do 10 pewnie

Psotka od dziś ma dostawać codziennie hepatiale forte - 1 kaps.
Dawajcie jej też dziś i jutro 1/4 peritolu
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lut 16, 2018 16:39 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Duszek686 pisze:Najlepiej byłoby tak do 10 pewnie

Psotka od dziś ma dostawać codziennie hepatiale forte - 1 kaps.
Dawajcie jej też dziś i jutro 1/4 peritolu
ok, ja tak będę od 9 - 9.30

Pietraszka

Post » Pt lut 16, 2018 17:54 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

mgska pisze:Leki rano podane. Julka zjadła w kabanosie z rossmana.
potem jeszcze z poł tego kabanosa.
otworzyłam jej greenwoodsa tuńczykowego, namawiana zjadła łyżeczkę.
zjadła tez gourmeta mus z wołowina - też z łyżeczkę.
robiłam jej takie stożki, zeby łatwiej sie jadło. i wcinała.
na posłanku jakiś paw jasny, posłanko zwinęłam położyłam obok pralki.
nie wiem ile miała zostawionego jedzenia, ale mieso zostało w misce. mysle, z eto trochę za duze kawał ki jak dla nie.
suchego było troszkę - dosypała. dysponuje zdjeciem, wiec Kasia wysle Ci, dla porównania. niekt tam raczej nie wchodzi do niej, bo mieso na pewno by nie zostało. to smao z mokrym - tez nie zjedzone. brzunia dokończyła jak postawiłam na dole.
Julka sie trochę rozdrapała na szyi. nie wiem czy to niestety znowu nie przez dietę, bo w ostatnich 3 dniach zdarzyło nam sie dawać inne rzeczy m.in te musy vitakraf.

Lila zjadła tabletke w tatarze, ale juz nie tak chętnie jak pierwszego dnia z tatarem.

W szpitalu na oknach normalnie strumienie wody. włączyłam osuszacz na 3 h.

Ponieważ kuchnia była otwarta koty rozprowadziły po kociarni reklamówkę z jakimiś resztkami która wisiała na drzwiach. zabawa była pewnie przednia :wink:

Przepraszam :oops: moje niedopatrzenie, że drzwi do kuchni były otwarte :oops: obiecuję, że następnym razem będę pamiętała.

Magda lena

Od: Czw gru 14, 2017 14:15

Post » Pt lut 16, 2018 17:57 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
Ola, ale wtorek jest do wzięcia :)

Ola mogę dołączyć we wtorek ? :D

Magda lena

Od: Czw gru 14, 2017 14:15

Post » Pt lut 16, 2018 19:49 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

mgska pisze:

Do rana to nie.. :lol:
Poważnie mówiąc - my w niedzielę będziemy raczej po południu gdyż Zuzanna - dziecko komunijne - o 11 ma spotkanie w kościele, potem mszę o 11.30, a potem jest zebranie rodziców (!).
Najchętniej bylibyśmy pewnie ok. 14,ale w obliczu konieczności podania leków nie ma to sensu, będziemy więc po południu.
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Pt lut 16, 2018 20:29 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

kasik30 pisze:
mgska pisze:

Poważnie mówiąc - my w niedzielę będziemy raczej po południu gdyż Zuzanna - dziecko komunijne - o 11 ma spotkanie w kościele, potem mszę o 11.30, a potem jest zebranie rodziców (!).
Najchętniej bylibyśmy pewnie ok. 14,ale w obliczu konieczności podania leków nie ma to sensu, będziemy więc po południu.

Kasia, a od której, bo koło 16 Pan Sebastian z fejsa chciał podjechać z jakąś karmą dla naszych milusińskich?

Pietraszka

Post » Pt lut 16, 2018 20:31 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
kasik30 pisze:
mgska pisze:

Kasia, a od której, bo koło 16 Pan Sebastian z fejsa chciał podjechać z jakąś karmą dla naszych milusińskich?

Od ok. 16 właśnie myślę.
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Pt lut 16, 2018 21:23 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

To ja opowiem o szpitaliku, bo dziś ja go ogarnęłam.
Wszystkim apetyty przez noc/dzień dopisały, bo miski puste. Tola, Majka zakochane, a do nich prawdopodobnie dołączy Plamka, choć pewności nie mam. Na razie ogon złamała i tarza, ociera się o wszystko 8O

W kuwetach wszędzie komplety oprócz Majki, u niej brak kupy.

W szpitaliku zamieszkał nowy/stary lokator :( szczegóły poda Kasia.
Obrazek

olala1

Post » Pt lut 16, 2018 21:42 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

olala1 pisze:W szpitaliku zamieszkał nowy/stary lokator :( szczegóły poda Kasia.

Ale chyba nie Lubo? :(
Ola powiedz coś więcej, plisss :(

Pietraszka

Post » Pt lut 16, 2018 21:58 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Nie, spokojnie, Kubuś ma się dobrze na kanapie u siebie.:)
Pochorowal się Jenek niestety, więc mamy 6 klatek :(
Obrazek

olala1

Post » Pt lut 16, 2018 21:59 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

olala1 pisze:Nie, spokojnie, Kubuś ma się dobrze na kanapie u siebie.:)
Pochorowal się Jenek niestety, więc mamy 6 klatek :(

Bidulek, udało się Wam go pokazać w lecznicy, czy podjechać z nim jutro?

Pietraszka

[poprzednia][następna]