Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby.
przepraszam Maryle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby.
FarciKot pisze:Olat pisze:Femka pisze:w sensie, że forum mnie kocha, a ja przez skromność w to nie wierzę?Olat, nawet ja nie jestem aż takim bufonem
Pozwól sobie uwierzyć w miłość
He he Twoja skromnsć Femciu jak zwykle powala.
Nie kryguj sie już!
"Mężczyni kochają Zołzy" Forum też!![]()
Choć może forum nie zawsze potrafi te miłość okazac, tak jakbyś tego sobie życzyła to kocha i jeśli ma tylko czas to czyta
i ciepłymi myślami jest z Tobą Zołzo i szczypiorkami
Edit. Bande kulawego tez forum pamieta i bardzo ciepło wspomina.
MariaD pisze:A ja przyniosłam sobie czipsy, usiadłam wygodnie i popatrzę na damskie walki na broń kuchenną.
evanka pisze:Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby.
przepraszam Maryle
Femka pisze:FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości.A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem
![]()
Gdyby jednak ktoś chciał mnie wesprzeć, to chętnie na PW podam numer konta.
Femka pisze:evanka pisze:Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby.
przepraszam Maryle
Maryla, ja bym nie odpuściła
Olat pisze:Femka pisze:FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości.A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem
![]()
Jak by Ci tu... Płatna miłość i inne formy łączenia uczuć z finansami- nie mają najlepszej opinii w kulturalnych środowiskach
Femka pisze:FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości.A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem
![]()
Femka pisze:a widziałaś kiedyś, żeby ktoś za bilet na samolot płacił bezinteresowną miłością albo dobrą opinią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1417 gości