Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta-głodzić nie głodzić? :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 11, 2018 12:07 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby. :twisted:

przepraszam Maryle :oops:
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Nie lut 11, 2018 13:26 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

FarciKot pisze:
Olat pisze:
Femka pisze:w sensie, że forum mnie kocha, a ja przez skromność w to nie wierzę? :lol: Olat, nawet ja nie jestem aż takim bufonem :twisted:

Pozwól sobie uwierzyć w miłość :1luvu:

He he Twoja skromnsć Femciu jak zwykle powala.
Nie kryguj sie już!

"Mężczyni kochają Zołzy" Forum też! :1luvu:

Choć może forum nie zawsze potrafi te miłość okazac, tak jakbyś tego sobie życzyła to kocha i jeśli ma tylko czas to czyta
i ciepłymi myślami jest z Tobą Zołzo i szczypiorkami :1luvu:

Edit. Bande kulawego tez forum pamieta i bardzo ciepło wspomina.

FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości. :roll: A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem :roll:

Gdyby jednak ktoś chciał mnie wesprzeć, to chętnie na PW podam numer konta. :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lut 11, 2018 13:31 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

MariaD pisze:A ja przyniosłam sobie czipsy, usiadłam wygodnie i popatrzę na damskie walki na broń kuchenną. :mrgreen:

no jak mnie denerwują wszystkie jednostki szukające na forum sensacji :roll: A jak wałek Maryli się z ręki wyślizgnie i poleci w kierunku niezamierzonym? Albo mnie tłuczek do mięska wymsknie się z rączki? Będzie peszek :lol:

Olat, dzisiaj świeci słońce, może coś się uda czasnąć, żeby Kinnia nie musiała drżeć o życie Skarbeczka. Nawiasem mówiąc Skarbeczek niezadowolony z wpuszczania do uszu mazi, machnął mnie pazurem po kciuku. Jeszcze się zastanawiam, czy zamiast leczyć nie urwać mu uszu.
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 13:31 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

evanka pisze:
Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby. :twisted:

Maryla, ja bym nie odpuściła :roll:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 13:33 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości. :roll: A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem :roll:

Gdyby jednak ktoś chciał mnie wesprzeć, to chętnie na PW podam numer konta. :mrgreen:

Jak by Ci tu... Płatna miłość i inne formy łączenia uczuć z finansami- nie mają najlepszej opinii w kulturalnych środowiskach :twisted:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie lut 11, 2018 13:35 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:
evanka pisze:

Maryla, ja bym nie odpuściła :roll:

wiem niestety :(
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Nie lut 11, 2018 13:38 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Olat pisze:
Femka pisze:FarciKot, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Ja nie mam nic przeciwko powszechnej miłości dla mnie. Mało tego, mile widziane są wszelkie hołdy i wiernopoddańcze gesty. Najlepiej, żeby przekładały się wszak na konkretne wsparcie. Informowałam wielokrotnie, że samolot do niujorku po waciki dużo kosztuje. Wtedy milkną słowa miłości. :roll: A wątek przestaje się cieszyć zainteresowaniem :roll:

Jak by Ci tu... Płatna miłość i inne formy łączenia uczuć z finansami- nie mają najlepszej opinii w kulturalnych środowiskach :twisted:

a widziałaś kiedyś, żeby ktoś za bilet na samolot płacił bezinteresowną miłością albo dobrą opinią? :roll:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 15:00 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Z miłości i dla miłości można zrezygnować z wacików i samolotów! Wiem, to brzmi szokująco, ale możesz podjąć taką heroiczną decyzję!
Yes, you can! :201439

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie lut 11, 2018 15:51 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Cała Ty :mrgreen: Taka Cie lubię, ale......... dlatego tez, kocham tylko z daleka hehe :twisted:
Dobra, starczy tych czułości na dzis, bo nie tylko na waciki bede musiała Ci posłac
ale i jakis konkurs z kuteckiem w roli głownej gotowaś zorganizowac :P

Femka pisze:a widziałaś kiedyś, żeby ktoś za bilet na samolot płacił bezinteresowną miłością albo dobrą opinią? :roll:

hmmm odp tak :P

...jakkolwiek zwykle pragniemy kochać dobrze, to jednak najczęściej robimy to źle, przynajmniej zdaniem tych, których kochamy.
Bogdan Wojciszke – Psychologia miłości

Ciepłą myślą otulam i znikam ... marzyć o miłości do Femki, na ktora mnie nie stac :P

a.. książkę jeśli nie czytałas polecam
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

:kitty:

FarciKot

Od: Czw sie 04, 2016 18:15

Post » Nie lut 11, 2018 16:48 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Prosz, całe towarzystwo. Nero, Kropa, Menel i Femcia z dzisiaj, Zośka fotka stara, bo teraz śpi gdzieś w szafie:

Menel. Nie jest naćpany, tylko śpi.
Obrazek

Nero, zmęczony po półtoragodzinnym spacerze.
Obrazek

Zośka łypie z pościeli.
Obrazek

Kropa jak zwykle na kanapie zamiast na swoim posłaniu.
Obrazek

Femcia na stołku, który przynoszę z komórki, jak chcę sięgnąć coś z wysoka. Ona natychmiast anektuje ten mebel i leży na nim całymi godzinami.
Obrazek
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 16:52 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Zwierząsia :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie lut 11, 2018 16:52 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

I jeszcze trochę wspomnień :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 16:53 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Bureczek kochany, jeszcze jaki grubcio.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie lut 11, 2018 17:05 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

To pierwszy kot, którego odejście odczulam tak boleśnie i mimo upływu czasu, ciągle nie mogę sobie z tym poradzić. Bardzo mi Go brakuje.
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 17:10 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

i jeszcze wspomnienia z lata

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Femka