Ja też mocno i podpisuję się pod tym, co napisała AnetaDuszek686 pisze:Kasia - głaszczcie dużo Figę, nie Lubo.
Jego zdążycie, Figa nie może poczuć, że straciła Waszą uwagę
Trzymam kciuki![]()

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ja też mocno i podpisuję się pod tym, co napisała AnetaDuszek686 pisze:Kasia - głaszczcie dużo Figę, nie Lubo.
Trzymam kciuki![]()
Duszek686 pisze:Kasia - głaszczcie dużo Figę, nie Lubo.
Trzymam kciuki![]()
Pietraszka pisze:Ania ogladała Psotce w buzi - mówiła, że tam ma ładnie, natomiast ma pękaty brzuszek (chyba w reakcji na antybiotyk) - może ją boli i dlatego nie chce jeść. Spróbujcie jej go troche pomasować podczas dyżuru.
A Plamce włączcie może Zylkene jak jest albo może Kalmveta do pysia, jak ona tak słabo z jedzeniem. Można spróbować jej dać Feliksa albo Whiskasa i jakieś marketowe chrupki - może ona tego jedzenia naszego nie zna i nie lubi.
pyma pisze:Lubo to skarb
A dzisiaj na dyżurze przywitała mnie tylko Bunia i pełno futra na podlodze, reszta kotów pochowana za albo pod kanapą, nawet pomyślałam ze ktoś Jenka zamknął w kuchni, bo nigdzie nie mogłam go znaleźć. Nie wiedziałam o co chodzi ale Bunia szybko mi wyjaśniła atakując Jenka i to bardzo poważnie, potem zaatakowała Rysię. Nie wiem co jej się stało, może to z żalu po Lubo
Pietraszka pisze:Ania ogladała Psotce w buzi - mówiła, że tam ma ładnie, natomiast ma pękaty brzuszek (chyba w reakcji na antybiotyk) - może ją boli i dlatego nie chce jeść. Spróbujcie jej go troche pomasować podczas dyżuru.
A Plamce włączcie może Zylkene jak jest albo może Kalmveta do pysia, jak ona tak słabo z jedzeniem. Można spróbować jej dać Feliksa albo Whiskasa i jakieś marketowe chrupki - może ona tego jedzenia naszego nie zna i nie lubi.
wujo sredniak pisze:Szybkie info po nocy dla sympatyków Lubo:
"W kuwecie komplet"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości