Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 05, 2018 13:32 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Szydelkowe koty zakladki juz robilas teraz czas na wyzszy poziom. Spróbuj robis myszki z opakowan po jajku niesposdziance. W to pudelko wrzucic jakies groszki by grzechotalo a z wloczki ztlrobic na to oslonke. Uszka wasiki ogonek i zabawka dla kota jak sie patrzy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 05, 2018 13:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ewa L. pisze:Szydelkowe koty zakladki juz robilas teraz czas na wyzszy poziom. Spróbuj robis myszki z opakowan po jajku niesposdziance. W to pudelko wrzucic jakies groszki by grzechotalo a z wloczki ztlrobic na to oslonke. Uszka wasiki ogonek i zabawka dla kota jak sie patrzy.

Myślałam o zabawkach na szydełku i na drutach, takie włóczkowe zwierzątka. Może pobawiłabym się też filcem, ale nie wiem czy by mi wyszło, muszę popróbować :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon lut 05, 2018 14:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Idę po pracy do pasmanterii :oops:

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 15:01 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

W Twojej wsi mieszka moja koleżanka i prowadzi sklep zoo w necie. Konkurencja jest duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 05, 2018 15:21 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:W Twojej wsi mieszka moja koleżanka i prowadzi sklep zoo w necie. Konkurencja jest duża

Oooo nie spodziewałabym się :) nie znam jeszcze ludzi z Borowej oprócz dwojga sąsiadów :)

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 15:24 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
Ewa L. pisze:Szydelkowe koty zakladki juz robilas teraz czas na wyzszy poziom. Spróbuj robis myszki z opakowan po jajku niesposdziance. W to pudelko wrzucic jakies groszki by grzechotalo a z wloczki ztlrobic na to oslonke. Uszka wasiki ogonek i zabawka dla kota jak sie patrzy.

Myślałam o zabawkach na szydełku i na drutach, takie włóczkowe zwierzątka. Może pobawiłabym się też filcem, ale nie wiem czy by mi wyszło, muszę popróbować :)

próbuj, próbuj :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 05, 2018 18:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Obrazek

Włóczki i piórka do zabawek, szydełka do dziergania a kota sobie naszyję na rozdarty rękaw kurtki :D

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 18:47 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

fajny kot
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 05, 2018 18:50 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Obrazek

Włóczki i piórka do zabawek, szydełka do dziergania a kota sobie naszyję na rozdarty rękaw kurtki :D

Pięknie Ziemosław. A gdzie biała i czarna włóczka. Drops w innych kolorach nic nie kupi!!!
Drops :!:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon lut 05, 2018 20:19 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Jak zawsze facet ma gorzej. Skoro nie Drops to... Lusia!!! Lusia!!! Lusia!!! :ok: :ok: :ok:
Drops - kibic.

Bez Dropsia nie jadę!
Lusia

Lusiu ja facet, nie mogę a Tobie sława pisana.
Twój Drops

W nosie mam sławę, jak nie mogę być z Tobą

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 05, 2018 21:15 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:fajny kot

Polecam pasmanterię przy ul. Chrobrego bodajże 4 lub 6. Kocioprzyjazna :)

ewkkrem pisze:Pięknie Ziemosław. A gdzie biała i czarna włóczka. Drops w innych kolorach nic nie kupi!!!
Drops :!:

Drrrrrrrropsiu, białą już mam a i czarnej się kawałej znajdzie :ok:

W ogóle to już wszystko rozkminiłam jak i co :D czekają mnie jeszcze zakupki :piwa: :piwa: :piwa:

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 21:23 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Obczajcie jakie fajowe :D
Obrazek

Ziemosław

Post » Wto lut 06, 2018 8:29 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

O jakieś ukryte talenty są wsrod nas :mrgreen:
Bede obserwować.

Pamiętacie ta dziewczynę KatS od Ciri i Stelli z Irlandii... Jakie ona robiła RZECZY ręcznie to ja byłam w potężnym szoku :strach:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 06, 2018 8:38 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Moli25 pisze:O jakieś ukryte talenty są wsrod nas :mrgreen:
Bede obserwować.

Pamiętacie ta dziewczynę KatS od Ciri i Stelli z Irlandii... Jakie ona robiła RZECZY ręcznie to ja byłam w potężnym szoku :strach:

Ty sklerozo, przecież Ty już byłaś na miau jak ja szydełkowe zakładki robiłam!

Ziemosław

Post » Wto lut 06, 2018 8:40 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
Moli25 pisze:O jakieś ukryte talenty są wsrod nas :mrgreen:
Bede obserwować.

Ty sklerozo, przecież Ty już byłaś na miau jak ja szydełkowe zakładki robiłam!

Chyba coś mi umknęło :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]