Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Szydelkowe koty zakladki juz robilas teraz czas na wyzszy poziom. Spróbuj robis myszki z opakowan po jajku niesposdziance. W to pudelko wrzucic jakies groszki by grzechotalo a z wloczki ztlrobic na to oslonke. Uszka wasiki ogonek i zabawka dla kota jak sie patrzy.
MalgWroclaw pisze:W Twojej wsi mieszka moja koleżanka i prowadzi sklep zoo w necie. Konkurencja jest duża
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Szydelkowe koty zakladki juz robilas teraz czas na wyzszy poziom. Spróbuj robis myszki z opakowan po jajku niesposdziance. W to pudelko wrzucic jakies groszki by grzechotalo a z wloczki ztlrobic na to oslonke. Uszka wasiki ogonek i zabawka dla kota jak sie patrzy.
Myślałam o zabawkach na szydełku i na drutach, takie włóczkowe zwierzątka. Może pobawiłabym się też filcem, ale nie wiem czy by mi wyszło, muszę popróbować
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Jak zawsze facet ma gorzej. Skoro nie Drops to... Lusia!!! Lusia!!! Lusia!!!![]()
![]()
![]()
Drops - kibic.
Bez Dropsia nie jadę!
Lusia
Lusiu ja facet, nie mogę a Tobie sława pisana.
Twój Drops
MalgWroclaw pisze:fajny kot
ewkkrem pisze:Pięknie Ziemosław. A gdzie biała i czarna włóczka. Drops w innych kolorach nic nie kupi!!!
Drops
Moli25 pisze:O jakieś ukryte talenty są wsrod nas
Bede obserwować.
Pamiętacie ta dziewczynę KatS od Ciri i Stelli z Irlandii... Jakie ona robiła RZECZY ręcznie to ja byłam w potężnym szoku
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:O jakieś ukryte talenty są wsrod nas
Bede obserwować.
Pamiętacie ta dziewczynę KatS od Ciri i Stelli z Irlandii... Jakie ona robiła RZECZY ręcznie to ja byłam w potężnym szoku
Ty sklerozo, przecież Ty już byłaś na miau jak ja szydełkowe zakładki robiłam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 167 gości