InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - zapisy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 04, 2018 13:14 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

ewkkrem pisze:Lusieńko, strasznie mi przykro. Może wsiądź do kotociągu. On na szynach i śnieg mu niestraszny.
Twój :1luvu: Drops

Tylko że do ciopągu mam daleko...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lut 04, 2018 13:31 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Lusieńko, strasznie mi przykro. Może wsiądź do kotociągu. On na szynach i śnieg mu niestraszny.

Oj Lusiu - to Ty jeszcze się nie nauczyłaś rządzić swoją Dużą? Namiałcz jej, że chcesz do kotociągu i niech Cię zaniesie!!!
Już ja Cię odbiorę we Włocławku chociaż też nie najbliżej.
A później - uczta!!!
Twój :1luvu: Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lut 04, 2018 13:55 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne! :1luvu:

Fionelka

Fionko, ciesz się bo wychodzisz ciut na dwór, ja tylko po klatce wychodzę i spaceruje. Ale ile muszę się namiauczeć to moje. Nauczyłem się drapac w drzwi :mrgreen:
Rzucają we mnie myszkami, ale ja nie przestaje

Fuks

Ja nawet za drzwi nie mogę, tak mnie pilnują

i bardzo dobrze, ze pilnują
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 04, 2018 14:02 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:

Oj Lusiu - to Ty jeszcze się nie nauczyłaś rządzić swoją Dużą? Namiałcz jej, że chcesz do kotociągu i niech Cię zaniesie!!!
Już ja Cię odbiorę we Włocławku chociaż też nie najbliżej.
A później - uczta!!!
Twój :1luvu: Drops.

Dropsiulku, ja z nią mieszkam dopiero czwarty miesiąc :oops:

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 14:03 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne! :1luvu:

Fionelka

Fionko, ciesz się bo wychodzisz ciut na dwór, ja tylko po klatce wychodzę i spaceruje. Ale ile muszę się namiauczeć to moje. Nauczyłem się drapac w drzwi :mrgreen:

Fuks

Dlaczego?

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 14:07 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Mnie dziś jakoś kuweta zmalazła, wszystko poleciało za nią, a jakzem się odwróciłam nic nie było tam...dziwne rzeczy się dzieja..i jeszcze zakopać nie mogłam! Powiem Wam że od takiej irytujacej sytuacji zaczełam dzień..a duża powiedziała że jutro albo jeszcze dziś kupi mnije wiekszą kuwetę

Fionka

Minu

Od: Śro sty 03, 2018 22:52

Post » Nie lut 04, 2018 14:22 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Minu pisze:Mnie dziś jakoś kuweta zmalazła, wszystko poleciało za nią, a jakzem się odwróciłam nic nie było tam...dziwne rzeczy się dzieja..i jeszcze zakopać nie mogłam! Powiem Wam że od takiej irytujacej sytuacji zaczełam dzień..a duża powiedziała że jutro albo jeszcze dziś kupi mnije wiekszą kuwetę

Fionka

Mądrze zrobi Duża. Przecież (prawie) dorosła koteczka nie może korzystać z dziecinnej kuwety

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 14:26 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:

Fionelka

Fuks

Dlaczego?

bo kotki najlepiej niech siedza w domu
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lut 04, 2018 14:28 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

To po co nas z domu do weta bierzecie?

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 14:32 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:To po co nas z domu do weta bierzecie?

do weta jest przewóz w zamknięciu
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 04, 2018 14:32 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 04, 2018 14:35 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

mir.ka pisze:

Tym gorzej

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 14:37 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Tym gorzej

ale bezpieczniej
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]