InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - zapisy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 03, 2018 20:51 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

No jak to Lusiu. Czeka na Ciebie we Wrocławiu i startuje do Włocławka.
:P :1luvu: Drops
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob lut 03, 2018 21:00 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

ewkkrem pisze:No jak to Lusiu. Czeka na Ciebie we Wrocławiu i startuje do Włocławka.
:P :1luvu: Drops

O, już widzę: zaraz wyląduje na lotnisku Koło Orzecha czyli koło mnie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 03, 2018 21:02 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Czyli lądujesz w Michelinie (dzielnica Włocławka) bardzo blisko mnie.
:P Drops
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Sob lut 03, 2018 22:45 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką! :placz:
Ofelku mię próbowała ratunkować ale dźwi od pryśnicu nie chciały się otworzyć :cry:
Chlip chlip :cry:
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 03, 2018 23:31 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MB&Ofelia pisze:Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką! :placz:
Ofelku mię próbowała ratunkować ale dźwi od pryśnicu nie chciały się otworzyć :cry:
Mała Ciorna Carmen

Pięknie teraz pachnie ma królewno, nie płacz. Ja też mam krótkie pazurki
Fuksiu
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 03, 2018 23:31 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne! :1luvu:

Fionelka

Minu

Od: Śro sty 03, 2018 22:52

Post » Sob lut 03, 2018 23:35 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne! :1luvu:

Fionelka

Fionko, ciesz się bo wychodzisz ciut na dwór, ja tylko po klatce wychodzę i spaceruje. Ale ile muszę się namiauczeć to moje. Nauczyłem się drapac w drzwi :mrgreen:
Rzucają we mnie myszkami, ale ja nie przestaje

Fuks
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 03, 2018 23:45 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

A no wychodze trochu, niestety bez smyczy i kontroli mame mnie nie puszcza a ja to bym chciała na samą góre drzewa i do sąsidów iść..jak też moja sąsiadka zwana przez mame Abisią, to ją wypuszczają kiedy tylko ona chce i na cale noce ją puszczają na zwiedzanie, ale mame mówi że mnie nigdy nie puści bo boi się że mi sie coś stanie, ale Abce ponoć od ponad 10 lat nic nie stalo..i zrozum tu człowieka...w sumie to nic mi po rozumieniu w sumie, bo pewnie i tak nie dałoby mi nic.

Fionel

Minu

Od: Śro sty 03, 2018 22:52

Post » Nie lut 04, 2018 13:07 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

ewkkrem pisze:Czyli lądujesz w Michelinie (dzielnica Włocławka) bardzo blisko mnie.
:P Drops

Kotolot musiał zawrócić, bo śnieg padał :placz:

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 13:08 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

MB&Ofelia pisze:Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką! :placz:
Mała Ciorna Carmen

Moja biedulka :201461 Mi też chciała umyć dupinkę, ale uciekłam

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 13:10 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Lusieńko, strasznie mi przykro. Może wsiądź do kotociągu. On na szynach i śnieg mu niestraszny.
Twój :1luvu: Drops
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Nie lut 04, 2018 13:10 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Moli25 pisze:
Mała Ciorna Carmen

Pięknie teraz pachnie ma królewno, nie płacz. Ja też mam krótkie pazurki
Fuksiu

A ja mam długie. Duża mówi, że mi wetka manikiur zrobi, jak mi krewkę będzie kradła

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 13:11 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne! :1luvu:

Fionelka

Wyślę Ci, jak się pogoda poprawi

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 13:12 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Moli25 pisze:

Fionelka

Fionko, ciesz się bo wychodzisz ciut na dwór, ja tylko po klatce wychodzę i spaceruje. Ale ile muszę się namiauczeć to moje. Nauczyłem się drapac w drzwi :mrgreen:
Rzucają we mnie myszkami, ale ja nie przestaje

Fuks

Ja nawet za drzwi nie mogę, tak mnie pilnują

MaryLux

Post » Nie lut 04, 2018 13:14 Re: InkaPigulinka (*) 51 Mania [*] LUSIA na DT, książka - za

Minu pisze:A no wychodze trochu, niestety bez smyczy i kontroli mame mnie nie puszcza a ja to bym chciała na samą góre drzewa i do sąsidów iść..jak też moja sąsiadka zwana przez mame Abisią, to ją wypuszczają kiedy tylko ona chce i na cale noce ją puszczają na zwiedzanie, ale mame mówi że mnie nigdy nie puści bo boi się że mi sie coś stanie, ale Abce ponoć od ponad 10 lat nic nie stalo..i zrozum tu człowieka...w sumie to nic mi po rozumieniu w sumie, bo pewnie i tak nie dałoby mi nic.

Fionel

Może trochu racyi Twoja Duża ma

MaryLux

[poprzednia][następna]