Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:No jak to Lusiu. Czeka na Ciebie we Wrocławiu i startuje do Włocławka.
![]()
Drops
MB&Ofelia pisze:Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką!![]()
Ofelku mię próbowała ratunkować ale dźwi od pryśnicu nie chciały się otworzyć![]()
Chlip chlip![]()
Mała Ciorna Carmen
Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne!![]()
Fionelka
ewkkrem pisze:Czyli lądujesz w Michelinie (dzielnica Włocławka) bardzo blisko mnie.
Drops
MB&Ofelia pisze:Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką!![]()
Ofelku mię próbowała ratunkować ale dźwi od pryśnicu nie chciały się otworzyć![]()
Chlip chlip![]()
Mała Ciorna Carmen
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia! Lusia! Krzywda mię okropeczna spotkała! Duzia mię pazurki ukrajała i mię myła dupinkę! Mokrą śmatką!![]()
Chlip chlip![]()
Mała Ciorna Carmen
Pięknie teraz pachnie ma królewno, nie płacz. Ja też mam krótkie pazurki
Fuksiu
Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne!![]()
Fionelka
Moli25 pisze:Minu pisze:Ja to bym chcialą mieć takiego kotolota, tobym wchodziła na dach każdy i drzewo kazde, a kotolot to zawsze by mnie z niego zabierał i leciał daleko daleko w góre i bym cały świat obserowowała, a jak tylko by mi się to znudziło zabrałby mnije on wprost do domu do miski! Ah...z takim kotolotem to życie kocie byloby piękne!![]()
Fionelka
Fionko, ciesz się bo wychodzisz ciut na dwór, ja tylko po klatce wychodzę i spaceruje. Ale ile muszę się namiauczeć to moje. Nauczyłem się drapac w drzwi![]()
Rzucają we mnie myszkami, ale ja nie przestaje
Fuks
Minu pisze:A no wychodze trochu, niestety bez smyczy i kontroli mame mnie nie puszcza a ja to bym chciała na samą góre drzewa i do sąsidów iść..jak też moja sąsiadka zwana przez mame Abisią, to ją wypuszczają kiedy tylko ona chce i na cale noce ją puszczają na zwiedzanie, ale mame mówi że mnie nigdy nie puści bo boi się że mi sie coś stanie, ale Abce ponoć od ponad 10 lat nic nie stalo..i zrozum tu człowieka...w sumie to nic mi po rozumieniu w sumie, bo pewnie i tak nie dałoby mi nic.
Fionel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murfel i 90 gości