Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Do Kociołka?
Taaaaaaaaaak
Gdzie jest Kociołek?
Nożownicza 2-4
Będziesz Marysia?
Mam taką nadzieję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Do Kociołka?
Taaaaaaaaaak
Gdzie jest Kociołek?
Nożownicza 2-4
Będziesz Marysia?
Gosiagosia pisze:Warszawa się nie odzywa i nie chcą spotkań miauowych przy kawce, ciasteczku lub innym trunku.
MalgWroclaw pisze:gorącą kawą? Bo jak tylko ciepła, to oblizać trzeba
MalgWroclaw pisze:Gosiagosia pisze:Warszawa się nie odzywa i nie chcą spotkań miauowych przy kawce, ciasteczku lub innym trunku.
To Ty się do kogoś odezwij i umów
Ziemosław pisze:Kochane moje, czy któraś z Was ma może jakieś dokładne informacje o niedoczynności tarczycy? Objawy, leczenie itp? Nie chcę się karmić wiedzą z internetówChciałabym zrobić sobie badania, bo nigdy nie miałam a moja matka ma z tym problemy. W najbliższym mi laboratorium pełen pakiet kosztuje 137 zł... Więc wolałabym się upewnić, że takie badania są wiarygodne i nie wydam kasy na coś co mi nic nie powie
Gosiagosia pisze:Miłego poniedziałku![]()
Zazdroszczę Wam spotkań![]()
Warszawa się nie odzywa i nie chcą spotkań miauowych przy kawce, ciasteczku lub innym trunku.
Ziemosław pisze:Kochane moje, czy któraś z Was ma może jakieś dokładne informacje o niedoczynności tarczycy? Objawy, leczenie itp? Nie chcę się karmić wiedzą z internetówChciałabym zrobić sobie badania, bo nigdy nie miałam a moja matka ma z tym problemy. W najbliższym mi laboratorium pełen pakiet kosztuje 137 zł... Więc wolałabym się upewnić, że takie badania są wiarygodne i nie wydam kasy na coś co mi nic nie powie
Ziemosław pisze:Kochane moje, czy któraś z Was ma może jakieś dokładne informacje o niedoczynności tarczycy? Objawy, leczenie itp? Nie chcę się karmić wiedzą z internetów![]()
MalgWroclaw pisze:Ziemosław pisze:Kochane moje, czy któraś z Was ma może jakieś dokładne informacje o niedoczynności tarczycy? Objawy, leczenie itp? Nie chcę się karmić wiedzą z internetów![]()
Mam chorą tarczycę. Jednak uważam, że jak Ci dam nawet najdokładniejsze informacje, to też będzie wiedza z internetu. Porozmawiaj z rodzinnym lekarzem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 434 gości