Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 04, 2018 23:36 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Dzisiejszy dyżur.

Ogólny - koty wyluzowane. Przepięknie powitał mnie Borysek, przytulając się i wspinając po mojej nodze :D . W kuwetach komplety. Apetyty dopisywały. Nie było żadnych sików ani pawi.

Marian i Psotka.
W kuwecie tej obok kanapy komplety. Psotka chyba załatwia potrzeby w kuwecie Mariana, gdyż jedna kupka wyglądała mi na "dziewczyńską" i druga - duża, plackowata. pozostałe dwie kuwety czyste.
Marian i Psotka z dobrymi apetytami, Marianowi dałam chrupki intenstinala, ponieważ podejrzewam go o plackowatą kupę.

Li.
W kuwecie ok. Pawik z chrupek na podstawie wieży. Dziewczyna w niezłym humorze.

Szpitalik.
Leki podane bez problemu w kulkach pasztetu animondy. Julka dziś zjadła leki przepięknie :ok: . Pozostałe kotki też z dobrymi apetytami. Lubo trochę był na ogólnym, ale się chował za kanapą. Julia też wyszła na chwilę , po czym wróciła do szpitalika.

Dzisiejszy dyżur ogarnięty przez: Martę, Alicję, Marcina i mnie. Wszystkie koty dostały dużo pieszczot i zostały wybawione.

Poproszę dyżur 18.01.

danulka

Od: Pt lis 18, 2016 21:26

Post » Pt sty 05, 2018 11:41 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

czwartek 11.01 poproszę

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Pt sty 05, 2018 15:28 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

poniedziałek 8.01
Obrazek

olala1

Od: Czw sty 07, 2016 14:09

Post » Pt sty 05, 2018 23:17 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Wtorek (09.01)- Krystian i Ania

Kilka słów z dzisiaj.
Dzisiaj pomogły nam dwie dobre dusze Dominika i Beata :1luvu:
Dzięki dziewczyny. Dwie pary rąk więcej do pomocy i od razu więcej czasu na kizianie naszych dzieciaków <3

Li ...
komplet w kuwecie, panna wygłodniała i dzisiaj bardzo miziasta.

Szpitalik ...
Mike ... ściągnął sobie klosz. Założyłem mu ponownie. Rana delikatnie się sączyła ale nie było jakiegoś krwawego dramatu.
Mike ma mieć podawany steryd na ranę na policzku. 2-3 krople. Steryd jest w otwartej ampułce w gablocie z lekami na najwyższej półce. Zabezpieczony jest spinaczem do bielizny żeby ampułka nie przewróciła się i nie wylała. Na strzykawce jest igła ale nie robimy zastrzyku !! Tylko 2-3 krople wylewamy na rankę na policzku.
Dzisiaj Mike był bardzo miziasty i przytulaśny. W kuwecie komplet. Ładny komplet.

Czesia - za wszelką cenę chce zakopać swoje jedzonko w posłaniu. W kuwecie komplet.

Bunia, komplecik w kuwecie i bardzo głodna. Nie kichała przy mnie dzisiaj.

Lubo ... nie kichał, nie chciał wracać z ogólnego.

Jula vel Nasza Szkapa ... :( strasznie chudzieńka
w kuwecie komplet, leki wszystkie podane.

Ogólny.
Przywitała nas banda trojga, Borys, Harry i Rosie plus Węgielek. O dziwo dzisiaj nawet Jenek jak już wyszedł nie chował się za bardzo.
Nasikane pod stołem, przy kuchennych drzwiach.

Roambo jest co raz smutniejszy, przygnębiony :(
Doris tradycyjnie sfukała część towarzystwa.
Cała ferajna wygłodniała.
Tercet i Węgielek bardzo ochoczo biegały za laserkiem.

Maniek i Psotka.
Maniek pochłonął wszystko, Psotka prawie nic :(
Zabrałem im jedzenie. W kuwecie przy łóżku to aż się wysypywało tyle sików o kuponów.
Dwie pozostałe kuwety nieruszone.

Do następnego.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Krystian C.

Od: Czw kwi 23, 2015 9:27
Post » Pt sty 05, 2018 23:23 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Krystian C. pisze:
Roambo jest co raz smutniejszy, przygnębiony :(

:cry:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Pt sty 05, 2018 23:46 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Rambuś pojechał dziś do domku - trzymajcie kciuki za szczęśliwe życie <3

Pietraszka

Post » Pt sty 05, 2018 23:47 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:Rambuś pojechał dziś do domku - trzymajcie kciuki za szczęśliwe życie <3

Och, jednak?? :1luvu:
Kciuki są :ok:

kasik30

Post » Sob sty 06, 2018 0:57 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Za Rambusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sty 06, 2018 1:48 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:Rambuś pojechał dziś do domku - trzymajcie kciuki za szczęśliwe życie <3

Jak to tak, kiedy ... ... ??
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Krystian C.

Od: Czw kwi 23, 2015 9:27
Post » Sob sty 06, 2018 10:25 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Krystian C. pisze:

Wczoraj wieczorkiem, o 21 :)

Pietraszka

Post » Sob sty 06, 2018 11:18 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
Krystian C. pisze:

Wczoraj wieczorkiem, o 21 :)

To super wiadomość :D Trzymam kciuki za Rambo i jego Dużych :ok: :ok: :ok:

Magda lena

Od: Czw gru 14, 2017 14:15

Post » Sob sty 06, 2018 11:30 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Podobno w "Panoramie" mówili, że dzisiaj dowiemy się o jakimś hicie!?
Moje panienki
Obrazek

wujo sredniak

Od: Nie mar 06, 2005 23:58

Post » Sob sty 06, 2018 11:31 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

wujo sredniak pisze:Podobno w "Panoramie" mówili, że dzisiaj dowiemy się o jakimś hicie!?
nooo ;)

Pietraszka

Post » Sob sty 06, 2018 12:09 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
wujo sredniak pisze:Podobno w "Panoramie" mówili, że dzisiaj dowiemy się o jakimś hicie!?
nooo ;)

I to nie o jednym :wink:
Obrazek

pyma

Od: Pt wrz 21, 2012 10:37

Post » Sob sty 06, 2018 12:34 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

pyma pisze:
Pietraszka pisze:
nooo ;)

I to nie o jednym :wink:

No weeez, nie znecaj się, ciekawość tu wszystkich nas zezre :)

kasik30

[poprzednia][następna]