Duszek686 pisze:Pojadę z Marianem jutro do Owczarka - dzięki wielkie Iza za umówienie go
pojadę też w sobotę rano do Zgierza z Psotką - sprawdzimy oczy i weźmiemy krew do badań. Jeśli wyniki będa dobre weźmiemy się za zęby

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Pojadę z Marianem jutro do Owczarka - dzięki wielkie Iza za umówienie go
pojadę też w sobotę rano do Zgierza z Psotką - sprawdzimy oczy i weźmiemy krew do badań. Jeśli wyniki będa dobre weźmiemy się za zęby
dilah pisze:Ja nie potrafię Julce podawać leków w kabanosie, bo mi zawsze wypada, ja jej daję w bardzo małej ilości gurmeta, najpierw daję odrobinkę bez niczego i sprawdzam czy ruszy, zawsze zjada pięknie.
pyma pisze:Duszek686 pisze:Pojadę z Marianem jutro do Owczarka - dzięki wielkie Iza za umówienie go
Lepiej weź Mikea
Duszek686 pisze:pyma pisze:Duszek686 pisze:Pojadę z Marianem jutro do Owczarka - dzięki wielkie Iza za umówienie go
Lepiej weź Mikea
![]()
racjaMarian by mi nie wybaczył, że mu ktos przeze mnie bez sensu w zębach grzebie
![]()
Pietraszka pisze:W szpitaliku znów wilgotno, ale nie wiedziałam, czy włączać tę maszynę, czy ona ma się sama włączyć - jest jakoś ustawiona? trochę się bałam samej tam majstrować
olala1 pisze:W kuwecie u Lubo krowia kupa.
olala1 pisze:Ależ ona jest piękna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, muza_51 i 20 gości