Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze::) Tak bez tego byłoby ciężko.
Niektóre trzymam w domu, ale to zależy od stopnia dzikości... Tej nie dałabym rady
Dziękuję
Jak ja Was dziewczyny podziwiam....![]()
![]()
klaudiafj pisze:Ale o czym mowisz Asiu? Jaki przytyk?
Pisze o pewnym wątku. Nie Twoim.
Ps. niby wiem ze tak to kura jest, ale dopoki nie bede miec wlasbej kury a rano nie znajde jajla to bedzie to dla mnie nafal egzotyczne
ser_Kociątko pisze:do mojego chilii con carne z dziś
waanka pisze:Mniam, mniam - jajko na miękko![]()
Dla mnie to jest proste - kura tak ma, ze jajka znosi; nośność obniża się zimą, kiedy dni krótkie. I dobrze, przecież musi mieć trochę odpoczynku i czasu na regenerację. A jak się ptaszysko wysiliło i jajo zniosło no to przecież nie na marne...![]()
klaudiafj pisze:
Dziś ta afera wydaje mi się śmieszna. Śmieszne są osoby, które tak się oburzyły i które teraz na innych wątkach przekrzykują się, która ile mięsa zjadła. Takie zachowanie jest zwyczajnie żałosne i dziecinne. Komiczny obraz tolerancji, a prawdziwy wrogości. I to moje podsumowanie.
klaudiafj pisze:Waanko ja nawet nie umiem owsa kupić dla MarysiA potrzebuję coś posadzić - najlepiej nawet jakąś mieszankę, bo Marysia bardzo szuka czegoś zielonego, a trawka Trixi już jest niejadalna.
Fifulec to może chociaż pokaż zdjęcia swoich futerek i piórek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości