Jak śpi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze: I też czasem się czuję szufladkowana jako ta gorsza, bo czasem (nieczęsto) jadam mięso. Dzięki, PixieDixie.
fifulec pisze:MaryLux pisze: I też czasem się czuję szufladkowana jako ta gorsza, bo czasem (nieczęsto) jadam mięso. Dzięki, PixieDixie.
Postaraj się nie stawiać siebie i swoich uczuć zawsze na pierwszym miejscu - spójrz szerzej . To zwierzęta się szufladkuje i jestem przekonana, że one mają najgorzej. Np. taka świnia ma przerąbane, że się urodziła świnią w przemysłówce - ona gdyby mogła pewnie powiedziałaby, że jest gorsza i miałaby rację. Nikt nikogo nie szufladkował - za bardzo w całej tej dyskusji martwicie się o siebie, a nie dostrzegacie o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
Jeśli Wy w swojej postawie czujecie się ok, żyjecie zgodnie z własnym sumieniem, z własną etyką to dlaczego czujecie się gorsze ?
On jest przesłodki.
Ewa L. pisze:fifulec pisze:MaryLux pisze: I też czasem się czuję szufladkowana jako ta gorsza, bo czasem (nieczęsto) jadam mięso. Dzięki, PixieDixie.
Postaraj się nie stawiać siebie i swoich uczuć zawsze na pierwszym miejscu - spójrz szerzej . To zwierzęta się szufladkuje i jestem przekonana, że one mają najgorzej. Np. taka świnia ma przerąbane, że się urodziła świnią w przemysłówce - ona gdyby mogła pewnie powiedziałaby, że jest gorsza i miałaby rację. Nikt nikogo nie szufladkował - za bardzo w całej tej dyskusji martwicie się o siebie, a nie dostrzegacie o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
Jeśli Wy w swojej postawie czujecie się ok, żyjecie zgodnie z własnym sumieniem, z własną etyką to dlaczego czujecie się gorsze ?
On jest przesłodki.
To ja ci odpowiem na to pytanie i będzie to mój ostatni post na tym wątku .
To że czujemy się gorsze sprawiają tacy ludzie jak ty którzy uważają się za kogoś lepszego bo nie jedzą mięsa. Każdym swoim słowem które napisałaś dajesz do zrozumienia ,że wszystko wiesz lepiej i że tylko ty masz rację i nawet wiesz co kto ma na myśli . Każde czyjeś słowo interpretujesz tak jak ci wygodnie całkiem wypaczając ich sens ale tak by wyszło że racja jest twoja.Taką jesteś obrońcą zwierząt ? A co dla tych zwierząt zrobiłaś do tej pory oprócz tego, że wyeliminowałaś mięso z diety ? Z iloma świnkami się zaprzyjaźniłaś, co zrobiłaś by nie zabijano zwierząt w rzeźniach by w Chinach nie jedzono i nie zabijano psów ? Pewnie nic ale fajnie jest komuś przypiąć łatkę.
Nie chcę się kłócić z tobą ani z osobami tobie podobnymi. Nie chcę abyś odpisywała na mój post bo dyskusja z tobą nie ma sensu. Żyj sobie dalej w spokoju ale uszanuj też to ,że inni mogą mieć inne zdanie niż ty .
Żegnam .
klaudiafj pisze:Jeżeli chciałaś mi Ewo dowalić to Ci się udało.
I pomyśleć, że wszystko się zaczęło od tego, że wrzuciłam zdjęcie i napisałam Szczęśliwego Nowego Roku...
:cry
Powiem Wam tak - siedzę i ryczę. Chyba jestem za słaba na to forum. Myślę, że powinnam sobie zrobić przerwę.
klaudiafj pisze:
Powiem Wam tak - siedzę i ryczę. Chyba jestem za słaba na to forum. Myślę, że powinnam sobie zrobić przerwę.
klaudiafj pisze:Jeżeli chciałaś mi Ewo dowalić to Ci się udało.
I pomyśleć, że wszystko się zaczęło od tego, że wrzuciłam zdjęcie i napisałam Szczęśliwego Nowego Roku...![]()
MonikaMroz pisze: Ja tak bym chciała dla Bagi towarzysza. Ale boję sie ...
zuza pisze:MonikaMroz pisze: Ja tak bym chciała dla Bagi towarzysza. Ale boję sie ...
Boisz sie, ze sie nie dogadaja?
To jesli masz jak je izolowac zawsze mozesz wziac jakiegos biedaka na dom tymczasowy. I jesli sie dogadaja to zostanie, a jak nie, to nie...
Zawsze jak patrze na koteryjne ogloszenia to mysle o tych DT, ktorych tak potrzeba.
MonikaMroz pisze:Z jakiej firmy ten Kangur co koty tak wcinają? Bo nie mogę znaleźć na zooplusie
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Z jakiej firmy ten Kangur co koty tak wcinają? Bo nie mogę znaleźć na zooplusie
Catz Finenood się nazywa
MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Z jakiej firmy ten Kangur co koty tak wcinają? Bo nie mogę znaleźć na zooplusie
Catz Finenood się nazywa
Właśnie nie widzę tego wrrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Silverblue i 14 gości