barbarados pisze:Nawzajem , Gosiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Nawzajem , Gosiu
ser_Kociątko pisze:I jak Emi?
U nas Maja już normalnie![]()
Chociaż pół nocy szczekała...
Monika, koty w porównaniu do psów to chyba nawet można rzec, że się wcale nie boją.
Nasze z lubością oglądają co się dzieje za oknem
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:I jak Emi?
Monika, koty w porównaniu do psów to chyba nawet można rzec, że się wcale nie boją.
Wczoraj wychodziłam z nią do 04:00 i nic nie zrobiła dopiero dziś mąż z nią dlugo chodzil i zrobiła siusiu i k....
wystarczy że jeszcze ktoś puści petarde to aż się biedna kuli![]()
Nie znam jej przeszłości i nie wiem jak się zachowuje we wszystkich sytuacjach. Jeszcze się poznajemy.
Koty ok tak się nie boją. Teraz właśnie ktoś strzelił i Emi pobiegła do łazienki.![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:I jak Emi?
Wczoraj wychodziłam z nią do 04:00 i nic nie zrobiła dopiero dziś mąż z nią dlugo chodzil i zrobiła siusiu i k....
wystarczy że jeszcze ktoś puści petarde to aż się biedna kuli![]()
Nie znam jej przeszłości i nie wiem jak się zachowuje we wszystkich sytuacjach. Jeszcze się poznajemy.
Koty ok tak się nie boją. Teraz właśnie ktoś strzelił i Emi pobiegła do łazienki.![]()
to jeszcze nie nie wystrzelali i nadal straszą biedne zwierzaczki![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Biedne są pieski. Tez nie wiem dlaczego boja sie bardziej od kotow. Nasze koty w domu luz, ale wcale nie wiadomo jakby bylo, gdyby byly bezdomne.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Aia pisze:Pierwszy rok zawsze najbardziej stresogenny. Ale już niedługo będziecie się znać na wylot i będziesz wiedziała o Emi wszystko i mogła się przygotować![]()
Dobrze, że miała w Was wsparcie.
Jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy.
Gosiagosia pisze:Aia pisze:Pierwszy rok zawsze najbardziej stresogenny. Ale już niedługo będziecie się znać na wylot i będziesz wiedziała o Emi wszystko i mogła się przygotować![]()
Dobrze, że miała w Was wsparcie.
Jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy.
Mam taką nadzieję ale pojedyncze strzały jeszcze są, nawet jakiś idiota z balkonu rzucił petardę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1345 gości