Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tamw skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć
A Ty pracujesz jako kto? Jesli mogę spytać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tamw skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć
MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tamw skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tamw skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć
Analityk danych ogólnie, a w szczególe to jestem w dziale odpowiedzialnym za kreację dostawców z całego świata, w sensie sprawdzam czy wszystkie dane są ok, czy załączono wymagane dokumenty i takie tam
MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tamw skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć
Analityk danych ogólnie, a w szczególe to jestem w dziale odpowiedzialnym za kreację dostawców z całego świata, w sensie sprawdzam czy wszystkie dane są ok, czy załączono wymagane dokumenty i takie tam
Czyli papierkowa i w miarę przyjemna praca
klaudiafj pisze:580 osób to ja w całym moim życiu chyba na oczy nie widziałam
Myszolandia pisze:Wszeeelllki duch![]()
![]()
![]()
Powitać Madź.Gdzieś Ty się szwendała ,jak Cię nie było ?
Szkoda Chesterka![]()
Muszę wszystko podoczytywać,bo mam takie zaległości,że ....
Ukochaj moją ślicznotkę pliss
Ziemosław pisze:ewkkrem pisze:Przepraszam, że się wtrącam.
Czytam, podpatruję i![]()
Cytryna jest ekstra.
[url][/url]cytryna pisze:a) okręć dół mebli sznurkiem jak na drapaku
b) odkręć nóżki od mebli
c) kup większe piłeczki
Szczególnie podoba mi się pkt. a.
Tak trzymaj.
Drops
Taaaaal drodzy Państwo to jest myśl! Obwiążemy nóżki mebli żyłką, coby nie było widać. Niestety piłeczki są chyba tylko małe, ale poszukamy większych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 25 gości