Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 28, 2017 10:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tam :P w skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć :D

A Ty pracujesz jako kto? Jesli mogę spytać :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw gru 28, 2017 11:00 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MonikaMroz pisze:
Ziemosław pisze:Si, taka duża korporacja co robi m.in. plasterki Viscoplast i karteczki post-it i takie tam :P w skrócie 3M, myślę że nie jest zabronione tego powiedzieć :D

Analityk danych ogólnie, a w szczególe to jestem w dziale odpowiedzialnym za kreację dostawców z całego świata, w sensie sprawdzam czy wszystkie dane są ok, czy załączono wymagane dokumenty i takie tam :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw gru 28, 2017 11:02 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
MonikaMroz pisze:

Analityk danych ogólnie, a w szczególe to jestem w dziale odpowiedzialnym za kreację dostawców z całego świata, w sensie sprawdzam czy wszystkie dane są ok, czy załączono wymagane dokumenty i takie tam :)

Czyli papierkowa i w miarę przyjemna praca :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw gru 28, 2017 11:08 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MonikaMroz pisze:
Ziemosław pisze:
MonikaMroz pisze:

Czyli papierkowa i w miarę przyjemna praca :D

W ogóle nie papierkowa :) jedyne papiery jakie tu mam to zeszyt (niezapisany) i papiery z podpisywania umowy :D
Wszystko się dzieje w kompie, w SAPie i na Skypie jak trzeba coś dopytać :D

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 11:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

580 osób to ja w całym moim życiu chyba na oczy nie widziałam :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw gru 28, 2017 11:45 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

klaudiafj pisze:580 osób to ja w całym moim życiu chyba na oczy nie widziałam :mrgreen:

Dobre :mrgreen:
A 2 tygodnie temu mieliśmy imprezę Andrzejkową, jedynym obiektem we Wrocławiu który by toto pomieścił okazała się Hala Stulecia :P a i tak przyszła tylko połowa ludzi :)

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 12:48 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Wszeeelllki duch 8O 8O 8O
Powitać Madź.Gdzieś Ty się szwendała ,jak Cię nie było ?

Szkoda Chesterka :(

Muszę wszystko podoczytywać,bo mam takie zaległości,że ....
Ukochaj moją ślicznotkę pliss
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 28, 2017 12:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Myszolandia pisze:Wszeeelllki duch 8O 8O 8O
Powitać Madź.Gdzieś Ty się szwendała ,jak Cię nie było ?

Szkoda Chesterka :(

Muszę wszystko podoczytywać,bo mam takie zaległości,że ....
Ukochaj moją ślicznotkę pliss

Czytaj czytaj bo masz co :) Perełson zostanie wymiziany jak tylko wrócę do domu :)

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 13:04 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
ewkkrem pisze:Przepraszam, że się wtrącam.
Czytam, podpatruję i :oops:
Cytryna jest ekstra.
[url][/url]
cytryna pisze:a) okręć dół mebli sznurkiem jak na drapaku
b) odkręć nóżki od mebli
c) kup większe piłeczki

8)

Szczególnie podoba mi się pkt. a.
Tak trzymaj.
Drops

Taaaaal drodzy Państwo to jest myśl! Obwiążemy nóżki mebli żyłką, coby nie było widać. Niestety piłeczki są chyba tylko małe, ale poszukamy większych :)

Obrazek
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Czw gru 28, 2017 14:39 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Nie mam dzisiaj jakoś dramatycznie dużo pracy. Na całym piętrze leniwie kręci się około 10 osób (a miejsc jest na >100, nie liczyłam dokładnie) więc cicho i przestronnie. Siedzę w słuchawkach i radia sobie słucham i jak coś wpada to procesuję i czekam na następne :)

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 16:37 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Z radością informujemy o całkowitej naprawie Franklinowego noska :)
Obrazek
Obrazek

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 16:45 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Z radością informujemy o całkowitej naprawie Franklinowego noska :)
Obrazek
Obrazek

:ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 28, 2017 17:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

3M to ja wiem mniej więcej, gdzie jest. W tamtych stronach jest kocia klinika okulistyczna, bardzo dobra.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 28, 2017 19:18 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

W 3M otwieralam restauracje na Kowalskiej. Ale 3M jest też blisko ptasich ulic :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 28, 2017 19:20 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Puk puk, miau
Lusia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]