mir.ka pisze:najfajniejsze to dodatki na poscieli![]()
![]()
![]()
Bo one są najważniejsze.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Niestety takich elementów mamy więcej i złodziei też.Wczoraj ukradli nam 3 patelnie Ambitiona i baba z chłopem uciekli z dwoma pełnymi koszykami . Złodziei jest teraz plaga.
Przepraszam że tak zapytam z głupia ale... jak ukraść patelnię?! W głowie się nie mieści...
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Niestety takich elementów mamy więcej i złodziei też.Wczoraj ukradli nam 3 patelnie Ambitiona i baba z chłopem uciekli z dwoma pełnymi koszykami . Złodziei jest teraz plaga.
Przepraszam że tak zapytam z głupia ale... jak ukraść patelnię?! W głowie się nie mieści...
To bardzo proste.
Podchodzisz do stojaka z patelniami i oglądasz je. Wyczekujesz moment gdy do kasy jest najwięcej ludzi i zasłaniają widok kasjerce - łapiesz patelnie i w długą.
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Niestety takich elementów mamy więcej i złodziei też.Wczoraj ukradli nam 3 patelnie Ambitiona i baba z chłopem uciekli z dwoma pełnymi koszykami . Złodziei jest teraz plaga.
To bardzo proste.
Podchodzisz do stojaka z patelniami i oglądasz je. Wyczekujesz moment gdy do kasy jest najwięcej ludzi i zasłaniają widok kasjerce - łapiesz patelnie i w długą.
![]()
![]()
![]()
![]()
To nie jakoś spokojnie, np. wsadzić gdzieś czy coś i na spokojnie do wyjścia tylko w długą?!
Ewa L. pisze:Tak . Nasze społeczeństwo jest takie ,że nikt złodzieja nie zatrzyma a nawet przytrzymają mu nawet drzwi.
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Tak . Nasze społeczeństwo jest takie ,że nikt złodzieja nie zatrzyma a nawet przytrzymają mu nawet drzwi.
Teść raz opowiadał jak w Rossmanie kroją dziewczynki 14-15 lat, biorą kosmetyków do torebki i sobie wychodzą jakby nigdy nic... a złapane twierdzą że to dla matki
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Tak . Nasze społeczeństwo jest takie ,że nikt złodzieja nie zatrzyma a nawet przytrzymają mu nawet drzwi.
Teść raz opowiadał jak w Rossmanie kroją dziewczynki 14-15 lat, biorą kosmetyków do torebki i sobie wychodzą jakby nigdy nic... a złapane twierdzą że to dla matki
Obecnie kradną wszyscy - dzieci, młodzież , nawet staruszki o lasce które ledwo chodzą. W zeszłym roku kierowniczka złapała taką babinkę której człowiek by jeszcze pomógł a to okazało się ,że wyrafinowana złodziejka która kroiła wszystkie okoliczne sklepy. Jak ją złapano tłumaczyła ,że syn wyszedł z więzienia i tak bardzo pragnął czekolady a ona ma tak maleńką recinę ,że nie stać jej by mu kupić czekoladę to ukradła. Pytanie tylko czemu nie jedną czy dwie tylko od razu 30 szt.
Ewa L. pisze:Muszę wam się poskarżyć na firmę kurierską DPD. Nie wiem co się u nich dzieje ale dobrze nie jest. Pamiętacie jak opisywałam i wstawiałam foty paczki z zoo+ ile czasu szła i w jakim stanie doszła.
Napisałam do zoo+ i wysłałam im fotki w jakim stanie firma kurierska dostarczyła paczkę . Odpisali ,że jest im bardzo przykro i w ramach rekompensaty ponownie wyślą mi paczkę z poprzednim zamówieniem.
Wysłali ją tuż przed świętami i wczoraj dostałam maila od DPD , że paczka została przekazana do doręczenia.
Ucieszyłam się bo zoo+ stanął na wysokości zadania i mimo braku dwóch puszek z poprzedniej dostawy koty i tak zyskały.
Przed wyjściem do pracy sprawdziłam maila i okazało się ,że paczka nie została dostarczona bo nie zastano w domu adresata. Napisałam do Joli ,że był u niej kurier z przesyłką ale jej nie zastał . Podałam nr telefonu do kuriera żeby się z nim skontaktowała i umówiła na odbiór paczki. Dziś pan kurier pofatygował się ponownie i dostarczył przesyłkę. Co dziwniejsze to wczoraj Jola była w domu cały dzień bo źle się czuła i miała wysokie ciśnienie a kuriera nie było. Tłumaczył się ,że był i dzwonił ale widocznie dzwonek jest zepsuty. Normalny człowiek jak dzwonek by nie działał ( a działa bo Jola dziś sprawdzała i dzwoni normalnie ) to zapukałby do drzwi ale pan kurier na to nie wpadł.
Szokujące jest to w jakim stanie paczka dotarła :
To jest po prostu nie wiarygodne co się dzieje w tej firmie kurierskiej.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Muszę wam się poskarżyć na firmę kurierską DPD. Nie wiem co się u nich dzieje ale dobrze nie jest. Pamiętacie jak opisywałam i wstawiałam foty paczki z zoo+ ile czasu szła i w jakim stanie doszła.
Napisałam do zoo+ i wysłałam im fotki w jakim stanie firma kurierska dostarczyła paczkę . Odpisali ,że jest im bardzo przykro i w ramach rekompensaty ponownie wyślą mi paczkę z poprzednim zamówieniem.
Wysłali ją tuż przed świętami i wczoraj dostałam maila od DPD , że paczka została przekazana do doręczenia.
Ucieszyłam się bo zoo+ stanął na wysokości zadania i mimo braku dwóch puszek z poprzedniej dostawy koty i tak zyskały.
Przed wyjściem do pracy sprawdziłam maila i okazało się ,że paczka nie została dostarczona bo nie zastano w domu adresata. Napisałam do Joli ,że był u niej kurier z przesyłką ale jej nie zastał . Podałam nr telefonu do kuriera żeby się z nim skontaktowała i umówiła na odbiór paczki. Dziś pan kurier pofatygował się ponownie i dostarczył przesyłkę. Co dziwniejsze to wczoraj Jola była w domu cały dzień bo źle się czuła i miała wysokie ciśnienie a kuriera nie było. Tłumaczył się ,że był i dzwonił ale widocznie dzwonek jest zepsuty. Normalny człowiek jak dzwonek by nie działał ( a działa bo Jola dziś sprawdzała i dzwoni normalnie ) to zapukałby do drzwi ale pan kurier na to nie wpadł.
Szokujące jest to w jakim stanie paczka dotarła :
To jest po prostu nie wiarygodne co się dzieje w tej firmie kurierskiej.
ale chociaż zawartość była teraz w porządku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 22 gości