Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ja też się cieszę z wyników. I za paszcze Menela trzymam kciuki
Kinnia pisze:to ja też w dbałości się przypominam
FOTY
poproszę
Femka pisze:Szalony Kot pisze:Ja też się cieszę z wyników. I za paszcze Menela trzymam kciuki
kciukami za zabieg nie zapłacę
przydałby się datek
albo chociaż pożycz dwie stówy![]()
Femka pisze:Kinnia pisze:to ja też w dbałości się przypominam
FOTY
poproszę
Kinnia, nawet cały album
promisss![]()
może mimbla64 mnie znowu odwiedzi, wtedy byłyby prawdziwie artystyczne foty.
Olat pisze:Hyhy, co za piękne rytmy!
Liwia, pamiętasz, że miałyśmy w planach pewną podróż? Celem sprawdzenia dobrostanu pewnych zwierząsiów?
No! To mamy cel do zrealizowania
Olat pisze:Eee, no nie wierzę. Femka przecież każde zwierzątko z radością powita. A jej zwierząsia- to sama słodycz, gościnność i anielski charakter
Liwia pisze:Przy okazji mojej dzisiejszej rocznicy tak się rozglądam z nostalgią po forum i tu się właśnie przytulę bo ten wątek jest.... hmmm.....niekonwencjonalny![]()
13 lat.
Zupełnie inny świat mnie otacza, inne forum.
Kiedy się tu rejestrowałam, miałam serce pęknięte przez Bajkę. I dwa psy miałam, dwie suki. I nawet nie umiałam płynnie wymówić słowa "panleukopenia".
13 lat później mam więcej siwych włosów i sadła, moje pierwsze śląskie koty: Maks, Bury i Czesiek już mnie opuściły. Suki też. Mogłabym tomy pisać o cukrzycy i jej zakrętach, trzustce, amyloidozie, dysplazji, rakach.
Mniej jest bezdomnych zwierząt, schronisko tez się poprawiło.
U weterynarza na moje nazwisko - setki kartotek, i dziesiątki zakończonych śmiercią.
Kartoteki kociąt wychowanych na butelce - w tym Ojca Dyrektora i Siostry Rydzyka![]()
Forum urosło do olbrzymich rozmiarów, choć jestem tu codziennie nie znam większości nicków. I szczerze mówiąc, nie ciągnie mnie do ich poznawania.
Magija, Zosia, Arka.
Paulina, Bonifacy, Tonia, WcKici .
Majorka, Tosza, Agn.
Ależ to wszystko leci, ani się człowiek oglądnie...
Zaczynam 14 rok na miau, które uczyło mnie netu, zwierzęcego świata, zwierzęcej bezdomności, pokory a czasem także paskudnych, ludzkich charakterów.
Z dwoma czarnymi kotami i dwoma psami.
a to ode mnie dla Was, zgodnie z moim avatarem ze spacjalną dedykacją dla gospodyni znanej z kocich ruchów i umiłowania do takich rytmów![]()
![]()
https://youtu.be/syoIzCZcdSY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1312 gości