Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Regata pisze:Żeby nie było, że tylko narzekam...
Koty są cudowneJeszcze trochę płochliwe, łatwo się przestraszają,np. jak ktoś nagle wstanie z krzesła, ale bardzo przyjazne i łagodne. Kochają się bawić, szczególnie Luśka. I kochają jeść
Mąż naprawił drzwi do sypialni! Po kilkunastu latach![]()
Brakuje mi bardzo kociej obecności w łóżku, ale trudno, poczekamy.
felin pisze:Regata pisze:Żeby nie było, że tylko narzekam...
Koty są cudowneJeszcze trochę płochliwe, łatwo się przestraszają,np. jak ktoś nagle wstanie z krzesła, ale bardzo przyjazne i łagodne. Kochają się bawić, szczególnie Luśka. I kochają jeść
Było nasikać do łóżka już dawno
felin pisze:Regata pisze:Żeby nie było, że tylko narzekam...
Było nasikać do łóżka już dawno
Regata pisze:Żeby nie było, że tylko narzekam...
Anna61 pisze:Znają ten tor bo u mnie też nim się czasem bawiły![]()
Anna61 pisze:a najlepiej się bawią jak schowam na jakiś czas i potem na nowo wyjmuję
Regata pisze:Hitem jednak pozostaje patyk z piórkami. Luśka wie, gdzie go chowam i potrafi głośno się go dopominać wymownie pokazując, że WIE GDZIE ON JEST
Regata pisze:Hitem jednak pozostaje patyk z piórkami. Luśka wie, gdzie go chowam i potrafi głośno się go dopominać wymownie pokazując, że WIE GDZIE ON JEST
zuza - przyklejenie czegoś do schodka nie wiele da, bo zimno ciągnie od drzwi balkonowych, a tych nie zakleję, bo używamy.
Anna61 pisze:Renatko a może troszku zdjęć dzieciaczków?![]()
zuza pisze:Regata pisze:Hitem jednak pozostaje patyk z piórkami. Luśka wie, gdzie go chowam i potrafi głośno się go dopominać wymownie pokazując, że WIE GDZIE ON JEST
zuza - przyklejenie czegoś do schodka nie wiele da, bo zimno ciągnie od drzwi balkonowych, a tych nie zakleję, bo używamy.
to moze patent typu - cos zakrywajacego dol drzwi balkonowych typu jamnika podkladanego pod drzwi, na gwozdzikach przyczepiane po obu stronach? mozna odczepiac, zeby otworzyc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 405 gości