Super, Pola

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Mały złośliwiec lubił kłaść się w doniczkę z różą zwłaszcza wtedy jak zdążyłam podlać . Później miała mokre i ubłocone futerko. Raz wyjęłam ją i postawiłam na podłodze tłumacząc ,że nie wolno. Jeszcze nie zdążyłam się wyprostować szkódnik znów leżał w donicy. Drugi raz wyjęłam i to samo znów wskoczyła ale za trzecim razem jak wskoczyła Zuzia zeszła z krzesełka na którym leżała, podeszła do Poli , dała jej trzy szybkie pacnięcia łapką przez łepek i jak Pola wyskoczyła z donicy Zuzia wróciła z powrotem na krzesełko .
MB&Ofelia pisze:Spokojnego dnia, Ewciu!![]()
U nas już nie pada. Padało i wiało całą noc, teraz już tylko wieje. Za to całkiem mocno wieje. Chciałam iść na spacer ale się nie da.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Mały złośliwiec lubił kłaść się w doniczkę z różą zwłaszcza wtedy jak zdążyłam podlać . Później miała mokre i ubłocone futerko. Raz wyjęłam ją i postawiłam na podłodze tłumacząc ,że nie wolno. Jeszcze nie zdążyłam się wyprostować szkódnik znów leżał w donicy. Drugi raz wyjęłam i to samo znów wskoczyła ale za trzecim razem jak wskoczyła Zuzia zeszła z krzesełka na którym leżała, podeszła do Poli , dała jej trzy szybkie pacnięcia łapką przez łepek i jak Pola wyskoczyła z donicy Zuzia wróciła z powrotem na krzesełko .
wychowywała małą
Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia
Super, Polaagentka
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia
Super, Polaagentka
Fajnie tak powspominać jak była mała to naprawdę z niej było pół diable.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia
Super, Polaagentka
Teraz to cały jeden diabeł?
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia
Super, Polaagentka
To w zależności która z niej wyjdzie część charakteru czy ta czarna jak grzbiecik czy biała jak podkocie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia
Super, Polaagentka
To w zależności która z niej wyjdzie część charakteru czy ta czarna jak grzbiecik czy biała jak podkocie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 85 gości