Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 43 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 29, 2017 8:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ale cudowne wspomnienia :1luvu:
Super, Pola :lol: agentka
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie paź 29, 2017 8:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Mały złośliwiec lubił kłaść się w doniczkę z różą zwłaszcza wtedy jak zdążyłam podlać . Później miała mokre i ubłocone futerko. Raz wyjęłam ją i postawiłam na podłodze tłumacząc ,że nie wolno. Jeszcze nie zdążyłam się wyprostować szkódnik znów leżał w donicy. Drugi raz wyjęłam i to samo znów wskoczyła ale za trzecim razem jak wskoczyła Zuzia zeszła z krzesełka na którym leżała, podeszła do Poli , dała jej trzy szybkie pacnięcia łapką przez łepek i jak Pola wyskoczyła z donicy Zuzia wróciła z powrotem na krzesełko .

Obrazek

wychowywała małą
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie paź 29, 2017 11:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Spokojnego dnia, Ewciu! :ok:
U nas już nie pada. Padało i wiało całą noc, teraz już tylko wieje. Za to całkiem mocno wieje. Chciałam iść na spacer ale się nie da.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie paź 29, 2017 21:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Se zaznaczę . Która to stronka ? 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon paź 30, 2017 8:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Czyż nie jest cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

JEST!
U nas to cała przedsięwzięcie przy obcinaniu paznokci :mrgreen:
Maz trzyma, ja całuję w baniaczek, tato łzy wyciera, a mama obcina paznokcie :ryk:

Żartuję oczywiście. Ale dwoje muszą być. Jeden trzyma drugi tnie :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Pon paź 30, 2017 9:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Czyż nie jest cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

JEST!
U nas to cała przedsięwzięcie przy obcinaniu paznokci :mrgreen:
Maz trzyma, ja całuję w baniaczek, tato łzy wyciera, a mama obcina paznokcie :ryk:

Żartuję oczywiście. Ale dwoje muszą być. Jeden trzyma drugi tnie :twisted:

A Zuzia tylko paczy czy równo przycięte i nawet nie drgnie - do tego jest kochana za to Pola ......pazury obcinam jej tylko u weta bo sama nie mam szans. Mama się jej boi to ją nie przetrzyma a obciąć też nie obetnie bo nie wie jak. U weta mamy taką panią Kasię technik weterynarii i tylko z nią obcinanie, pobranie krwi i wszelkie zabiegi przy Poli są możliwe.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon paź 30, 2017 9:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

barbarados pisze:Se zaznaczę . Która to stronka ? 8O

27 Basiu , 27 ......ale fajnie ,że jesteś. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 9:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:Spokojnego dnia, Ewciu! :ok:
U nas już nie pada. Padało i wiało całą noc, teraz już tylko wieje. Za to całkiem mocno wieje. Chciałam iść na spacer ale się nie da.

U nas wiało i padało całą noc i prawie całą niedzielę .
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 9:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Mały złośliwiec lubił kłaść się w doniczkę z różą zwłaszcza wtedy jak zdążyłam podlać . Później miała mokre i ubłocone futerko. Raz wyjęłam ją i postawiłam na podłodze tłumacząc ,że nie wolno. Jeszcze nie zdążyłam się wyprostować szkódnik znów leżał w donicy. Drugi raz wyjęłam i to samo znów wskoczyła ale za trzecim razem jak wskoczyła Zuzia zeszła z krzesełka na którym leżała, podeszła do Poli , dała jej trzy szybkie pacnięcia łapką przez łepek i jak Pola wyskoczyła z donicy Zuzia wróciła z powrotem na krzesełko .

Obrazek

wychowywała małą

Oj tak bardzo mi pomogła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 9:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:Ale cudowne wspomnienia :1luvu:

Fajnie tak powspominać jak była mała to naprawdę z niej było pół diable. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 9:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:

Fajnie tak powspominać jak była mała to naprawdę z niej było pół diable. :twisted:

Teraz to cały jeden diabeł? :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Pon paź 30, 2017 9:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Wczorajszy dzień minął ale przyznam ,że wróciłam do domu wykończona.12 godzin to stanowczo za dużo.
Pogoda u nas wczoraj była do kitu wiało lało i ogólnie było bleee........a mimo to ludzi przychodziło od groma.
Mnie by się na prawdę nie chciało wychodzić z domu a oni przychodzili i narzekali na pogodę jaka to zła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 9:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

To w zależności która z niej wyjdzie część charakteru czy ta czarna jak grzbiecik czy biała jak podkocie. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon paź 30, 2017 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

To w zależności która z niej wyjdzie część charakteru czy ta czarna jak grzbiecik czy biała jak podkocie. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon paź 30, 2017 10:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie ma się co śmiać bo tak jest. Czasami jest kochana ,że by się ją zamiziało i zacałowało i wyprzytulało aż do uduszenia bo taka słodycz z niej a czasami jak jakieś złe w nią wstąpi to mam ochotę ją udusić . Najpierw cię podrapie i pogryzie a później się przymila i normalnie witki do niej opadają.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]