Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Lucas co do konkursów to tak :
na forum jesteśmy od lutego 2013 roku a z konkursami zaczęło się w marcu 2013 gdy przypadkiem a właściwie z ciekawości weszłam u kogoś w banerek który przeniósł mnie na wątek konkursowy. Pooglądałam fotki kociastych i postanowiłam zagłosować a co mi tam. Okazało się ,że miałam falstart bo głosowanie miało się zacząć dopiero następnego dnia . Jednak poproszono mnie o liczenie głosów bo brakowało im liczarek. Na początku niechętnie bo nie bardzo wiedziałam o co chodzi ale postanowiłam dołączyć do zabawy. Okazało się ,że to nie takie trudne i nie dość ,że zagłosowałam , nie dość że liczyłam głosy to jeszcze od następnego miesiąca postanowiłam zgłosić do konkursu Polę i Zuzię. I tak to się zaczęło.
Najpierw ( chodzi mi ,że od momentu kiedy zarejestrowałam się na forum ) konkurs prowadziła KITA - RZESZÓW a gdy ona zrezygnowała pałeczkę przejęła Spilett która jakiś czas temu zniknęła z forum ale niedawno pojawiła się znów jako Ziemosław . W końcu Spilett też zrezygnowała i jakiś czas nie było konkursów.
W 2015 roku wraz z Myszolandią postanowiłyśmy reaktywować wątek ale po paru miesiącach znów zrezygnowałyśmy z jego prowadzenia aż w tym roku postanowiłam poprowadzić go sama i tak od kilku miesięcy znów mamy konkursy.
Przez ten czas Zuzia i Pola zdobyły kilka tytułów Miss i Vice Miss razem i każda z osobna .
Przejrzałam stare wątki konkursowe i wyszło całkiem imponująco :
Kwiecień 2013 - ,, Śniadanie Miszczuuuf " - Miss została Zuzia
Sierpień 2013 - '' Kocie Wakacje '' - Miss została Pola
Marzec 2014 - '' Kocie Minki '' - I Vice Miss została Zuzia
Kwiecień 2014 - '' Koty i Natura '' - IV Vice Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Maj 2014 - '' Kocie Ogonki '' - I Vice Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Czerwiec 2014 - '' Koci Relax'' - Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Lipiec 2014 - '' Koci Majster '' - Miss została Pola
Lipiec 2015 - '' Piękny Pysio " - II Vice Miss została Zuzia
Listopad 2015 - '' Wlazł Kotek " - Miss została Pola
Wrzesień 2017 - " Kocie Brzuszki " - Vice Miss została Pola.
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Lucas co do konkursów to tak :
na forum jesteśmy od lutego 2013 roku a z konkursami zaczęło się w marcu 2013 gdy przypadkiem a właściwie z ciekawości weszłam u kogoś w banerek który przeniósł mnie na wątek konkursowy. Pooglądałam fotki kociastych i postanowiłam zagłosować a co mi tam. Okazało się ,że miałam falstart bo głosowanie miało się zacząć dopiero następnego dnia . Jednak poproszono mnie o liczenie głosów bo brakowało im liczarek. Na początku niechętnie bo nie bardzo wiedziałam o co chodzi ale postanowiłam dołączyć do zabawy. Okazało się ,że to nie takie trudne i nie dość ,że zagłosowałam , nie dość że liczyłam głosy to jeszcze od następnego miesiąca postanowiłam zgłosić do konkursu Polę i Zuzię. I tak to się zaczęło.
Najpierw ( chodzi mi ,że od momentu kiedy zarejestrowałam się na forum ) konkurs prowadziła KITA - RZESZÓW a gdy ona zrezygnowała pałeczkę przejęła Spilett która jakiś czas temu zniknęła z forum ale niedawno pojawiła się znów jako Ziemosław . W końcu Spilett też zrezygnowała i jakiś czas nie było konkursów.
W 2015 roku wraz z Myszolandią postanowiłyśmy reaktywować wątek ale po paru miesiącach znów zrezygnowałyśmy z jego prowadzenia aż w tym roku postanowiłam poprowadzić go sama i tak od kilku miesięcy znów mamy konkursy.
Przez ten czas Zuzia i Pola zdobyły kilka tytułów Miss i Vice Miss razem i każda z osobna .
Przejrzałam stare wątki konkursowe i wyszło całkiem imponująco :
Kwiecień 2013 - ,, Śniadanie Miszczuuuf " - Miss została Zuzia
Sierpień 2013 - '' Kocie Wakacje '' - Miss została Pola
Marzec 2014 - '' Kocie Minki '' - I Vice Miss została Zuzia
Kwiecień 2014 - '' Koty i Natura '' - IV Vice Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Maj 2014 - '' Kocie Ogonki '' - I Vice Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Czerwiec 2014 - '' Koci Relax'' - Miss zostały w duecie Pola i Zuzia
Lipiec 2014 - '' Koci Majster '' - Miss została Pola
Lipiec 2015 - '' Piękny Pysio " - II Vice Miss została Zuzia
Listopad 2015 - '' Wlazł Kotek " - Miss została Pola
Wrzesień 2017 - " Kocie Brzuszki " - Vice Miss została Pola.
Aj, nie wiedziałam, że mam takie utytułowane koleżankiOd marca do lipca 2014 właściwie wygrywałyscie wszystkie konkursy! Ale śliczne jesteście obie, więc trudno się dziwić
![]()
Sabcia
lucas 2014 pisze:Dziękuję bardzo za opis historii "Miss i Mistera". Skłaniam głowę przed Tobą, bo to nie tylko przyjemność. Ale wynikło z tego, że "masz" na 100% wystawowe kotki. Można być z nich być nawet podwójnie dumnym. Nie tylko mądre ale i piękne. A one mają powody spacerować z "uszkami i ogonkami" do góry. Podziwiać, podziwiać...
Zuzia i Polusia jeszcze wyglądają tak czyściutko. Nic tylko zazdrościć. Ja Lucasa do "higieny" nie umiem przekonać. Myślałam, że "nauczy" się od kolegi Julka (który jest czyścioszkiem) ale pomyliłam się. Pani weterynarz powiedziała, że są koty które się nie myją! I taki mieszka z nami. Gdyby nie był taki mądry to bym go "sprzedała". Mój mąż mówi, i dzieci są czasem takie. I się je kocha. Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości