Ładne jesteście. Ładniejsze niż zarazki. I pewnie szybko znajdziecie dom... nie to co zarazki.
Szkoda.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beliowen pisze:Nie wiem, czy Amica odezwie sie w weekend (kiedys pisala mi, ze dostep do netu ma tylko w pracy), dlatego napisze, co wiem:
Tak, Whisky byla w ciazy, zanim trafila do Amiki.
Wiem, ze odkrycie tego przypieczetowalo decyzje Amiki o pozostawieniu kotki w domu.
Sterylizacja, jak wywnioskowalam z rozmowy z Amica, niosla ze soba jakies powazne ryzyko (chodzi o stan zdrowia Whisky).
Mysia pisze:Beliowen pisze:Nie wiem, czy Amica odezwie sie w weekend (kiedys pisala mi, ze dostep do netu ma tylko w pracy), dlatego napisze, co wiem:
Wiem, ze odkrycie tego przypieczetowalo decyzje Amiki o pozostawieniu kotki w domu.
Sterylizacja, jak wywnioskowalam z rozmowy z Amica, niosla ze soba jakies powazne ryzyko (chodzi o stan zdrowia Whisky).
Beliowen, uważam, że Amica nie ma obowiązku tłumaczenia się, dlaczego nie zrobiła kotce sterylki aborcyjnej, ani nie powinna czuć się winna czegokolwiek. A kotki są piękne. Zarazki też.
Mysia pisze:Beliowen pisze:Nie wiem, czy Amica odezwie sie w weekend (kiedys pisala mi, ze dostep do netu ma tylko w pracy), dlatego napisze, co wiem:
Beliowen, uważam, że Amica nie ma obowiązku tłumaczenia się, dlaczego nie zrobiła kotce sterylki aborcyjnej, ani nie powinna czuć się winna czegokolwiek. A kotki są piękne. Zarazki też.
moni74 pisze::1luvu:![]()
![]()
ale slicznosci
![]()
NattyG pisze:moni74 pisze::1luvu:![]()
![]()
ale slicznosci
![]()
moni chcesz kolejnego faceta w domu , nononono
moni74 pisze:NattyG pisze:moni74 pisze::1luvu:![]()
![]()
ale slicznosci
![]()
moni chcesz kolejnego faceta w domu , nononono
nie kus![]()
moze trikolorke![]()
![]()
i MCO![]()
musze byc rozsadna
Elżbieta P. pisze:A tak - są rude ślicznoty, które napewno znajdą dobry domek - najlepiej razem - czego im serdecznie życzę
Jana pisze:
A kilka burych, znalezionych na śmietniku, domku nie znajdzie. Super.
Malgorzata pisze:Jana pisze:
Troche to niesmaczne...
Jano, zwroc uwage, ze bura siostrzyczka jako pierwsza ma domek
Jana pisze:Malgorzata pisze:Jana pisze:
Troche to niesmaczne...
Masz rację, niesmaczne. Zwróć uwagę, że bura nie przeżyła, dom znalazła trikolorka.
Jana pisze:Malgorzata pisze:Jana pisze:
Troche to niesmaczne...
Masz rację, niesmaczne. Zwróć uwagę, że bura nie przeżyła, dom znalazła trikolorka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, teesa i 316 gości