Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hutek pisze:Dziwne. Nigdy nie mialem opoznienia z zooplusa. Moze to zalezy od formy platnosci. Zamowilem w poniedzialek a w srode dostalem paczke
Ewa L. pisze:Mnie też ostatnio zoo+ zrobił psikusa. Zamawiałam w sobotę wieczorem a paczka przyszła dopiero w czwartek. U mnie z formą płatności nie ma problemu bo płacę w ciągu 14 dni od dostawy. Za zwyczaj zamawiam , pakują i na następny dzień lub na drugi już mam paczkę.
Może tym razem czegoś nie mieli w magazynie i dlatego to opóźnienie w dostawie.
Moli25 pisze:Nie wiedzieć czemu nie mam odroczonej formy płatności. Nie ma u mnie tych 2 tygodni na płatność.
Kiedyś było. Pisałam do nich ale jestem w gronie wybrańców której ta płatność nie dotyczy. Dziwne. Zawsze płaciłam na czas.
Ja biorę płatność przy kurierze.
Dzis zamawiam o 16.00
Jutro o 10.30 mam już dostawe.
Tak mam od dłuższego czasu.
Moli25 pisze:Zooplus nie akceptuje płatności gotówką (czy karta nie wiem) przez dpd. Tylko DHL przyjmuje płatność pieniędzmi.
klaudiafj pisze:No wiecie, w zooplusie też bywa różnie i z dostawami. Czasem jest może dużo paczek, czasem kurier ma dużo paczek i nie zdąży wszystkiego zabrać. Różnie bywa.
Marta a nie masz w wyborze opcji płatności tej formy 14 dni? Ja nawet nie pilnuję terminu. Nie wiem czy się mieszczę, a mimo to zawsze mam tą opcje.
agusialublin pisze:Ja robię zamówienie razem z koleżanką.
W tamtym tygodniu paczki dostawałam przez trzy dni, codziennie po jednejZamiast wysłać wszystko razem to chyba codziennie puszczali po jednej
![]()
Ale i tak będę u nich zamawiać bo taniej nigdzie nie kupię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 221 gości