Witajcie Cioteczki
Dzisiaj koło 21-ej odbierze córka Tosię ze szpitalika, jeśli oczywiście nic niepokojącego nie wystąpi ....
Ja będę miała dyżur przy śpiącym wnusiu, bo zięć w pracy, dziadek niedomaga - 71-wsze urodziny go zdołowały
Jestem już po rozmowie z dr Dominiką - Tosia je, wydala, spokojnie znosi szpitalik, nawet domaga się drapania za uszkiem gdy się do niej podchodzi
Dostanie wapn w zastrzykach do podawania do domu, ale ilość i częstotliwość zostanie ustalona po badaniach koło godz. 16-ej
Pierwszej doby nieobecności Tosi w domu jakoś nie zauważyłam - chyba odpoczywałam po stresie ...
Ale już wczoraj brakowało mi jej ciałka leżącego na moim boku, gdy kładłam się spać ...
Nikt mi nie przeszkadza przy laptopie, nikt nie miaukoli mi nad uchem ....
Kurczaki, brakuje mi tego wszędobylskiego kota
Dobrze, że dzisiaj już wraca do domu ... mam nadzieję, że nie będzie na mnie obrażona - to mądra kotulka

Tysia - jakoś nie widzę, aby tęskniła za swoją przybraną córką

Tolcia - najczęściej teraz śpi i .... a gdy nie kima, to swoim zwyczajem miaukoli

Dziunia zadumana

Cynamon - pierwszy do szczotkowania .... tylko on w ogóle nie gubi sierści, ale bezczelnie domaga się szczotkowania

Tilka ciekawska

Dobrze, że zdecydowałam się na ostrzyżenie kotki - teraz pokochała szczotkowanie

Tymon też łaskawie pozwala na coraz dłuższe czesanie jego odrastającego futerka, ale nie mogę powiedzieć, że już to polubił
Jest to niezbyt namolny kocurek.
Ale gdy go najdzie ochota, to podchodzi do męża, do mnie lub do naszej córki i drze japę, aby go pomyziać, podrapać za uszkiem lub pod bródką ....
Jeśli się nie zareaguje, wtedy po prostu gryzie człeka - na szczęście niezbyt mocno, ale zdecydowanie ...

Fituś i Tilka

Tymon i Fituś