Nowy Filip/Złomek kiepsko

Li jak zawsze - ja tam jej się boję

Chłopaki w pokoju robią totalną rozpierduchę

Pomyłam podłogi, największą zabawę na mokrym miał Ozzy i Węgielek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Zapraszam serdecznie
viewtopic.php?uid=76895&f=20&t=181318&start=0
isiaja pisze:olala1 pisze:Zapraszam serdecznie
Nie otwiera się u mnie...
olala1 pisze:isiaja pisze:olala1 pisze:Zapraszam serdecznie
Nie otwiera się u mnie...
a teraz?
Dzień dobry, Pani Marto!
Przesyłam Pani zdjęcia Mruczka i pozdrowienia J Kotek jest wspaniały, świetnie się odnalazł w swoim nowym domu. Właściwie, zachowuje się tak, jakby był tam od zawsze. Gdy wybieramy się do Mamy w odwiedziny, wita nas jak gospodarz. Problemów nie było żadnych- gdy poznał otoczenie, miejsce misek i kuwety przyjął bez zastrzeżeń. Tylko miejsce do spania wybrał sobie osobiście- najciemniejszy kąt w domu, jaki znalazł. Potrzebował na początku pewności, że będzie w nocy bezpieczny. Ale teraz coraz śmielej drzemie nawet na środku pokoju
Początkowo był tylko w domu, w związku z tym miał dużo niewykorzystanej energii. Codziennie o 5-tej rano musiał się wybiegać w pokoju, przez co Mama miała pobudkę przed czasemAle doszli do porozumienia w tej sprawie, Mruczek ma swoje sposoby. Na co dzień mieszka z trójką dorosłych, więc ma spokój i taką ilość pieszczot, na jaką ma ochotę- sam przychodzi i się dopomina. Ale w weekendy, gdy przyjadą moje dzieciaki, początkowo widać było w jego oczach, że chwilami ma dość ciągłej uwagi. Dopiero gdy dzieciaki zostały u babci na dłużej, dał się przekonać, że też będzie z nimi fajnie. Postanowiliśmy pokazać mu ogródek i jest zachwycony. Zwiedził wszystkie krzaki (wraz z moim synem) oraz ogródek sąsiada, który traktuje już jak swój teren. Pełnia kociego szczęścia.
Dziękujemy również za przesyłkę z kocimi przysmakami, doszła niedawno.
Pozdrawiamy serdecznie, dziękujemy za cudnego przyjaciela!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 100 gości